Α. Πικράκη: Η προετοιμασία της Μις Ελλάς για τη συμμετοχή της στο Miss World 2013

Σε λιγότερο από ένα μήνα η Μις Ελλάς 2012 Αθηνά Πικράκη, πρόκειται να αναχωρήσει για την Ινδονησία προκειμένου να συμμετάσχει μαζί με άλλες 135 υποψήφιες από όλο τον κόσμο στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss World 2013.

Στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας η Αθηνά και οι συνεργάτες του Βασίλη Πρεβελάκη δέχθηκαν την πρόσκληση του κ. Π. Μποτσιβάλη ιδιοκτήτη του πολυτελούς ξενοδοχείου Valis Resort Hotel στην Αγριά Βόλου προκειμένου να γίνει η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση της υποψήφιας από τους Βασίλη Οικονόμου και Απόστολο Ρίζο αντίστοιχα.

Ένας ακόμη λόγος που φιλοξενήθηκε η Αθηνά στον Βόλο την εβδομάδα που μας πέρασε, ήταν η συνάντηση της με την ταλαντούχα χορογράφο Νένα Τσιαμαγκά προκειμένου να της διδάξει την χορογραφία που εμπνεύστηκε αποκλειστικά για το διαγωνισμό στα πλαίσια της «Βραδιάς Ταλέντου» .

Η Αθηνά θα βρίσκεται αρχικά στο Ινδουιστικό Μπαλί στις 3 Σεπτεμβρίου για τις πρώτες φωτογραφήσεις και ξεναγήσεις και στη συνέχεια στην πρωτεύουσα την Τζακάρτα.

Εκεί θα ξεκινήσουν οι πρόβες για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 του ίδιου μήνα. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός φιλοξενείται για πρώτη φορά στη νησιωτική αυτή χώρα που λόγω των αυστηρών μουσουλμανικών πεποιθήσεων η εμφάνιση των υποψηφίων με μαγιό θα αντικατασταθεί με την παραδοσιακή Μπαλινέζικη φορεσιά παραλίας. Η πρόεδρος και ιδιοκτήτρια του διαγωνισμού Julia Morley συμφώνησε σε αυτή τη παραχώρηση σεβόμενη τις πολιτισμικές και θρησκευτικές αξίες της Ινδονησίας –χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό μουσουλμανικού πληθυσμού παγκοσμίως.

Οι προετοιμασίες της Αθηνάς θα συνεχίζονται πυρετωδώς μέχρι τη μέρα της αναχώρησής της στις 2 Σεπτεμβρίου.

Read More

And More