Καλομοίρα: Είναι στην Ελλάδα και το απολαμβάνει! Οι βόλτες με το Γιώργο!

Η αγαπητή στο ευρύ κοινό Καλομοίρα Σαράντη και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης, πριν από περίπου 10 ημέρες κατέφθασαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, που τόσο αρέσει στην γνωστή τραγουδίστρια και σκοπεύουν να μίνουν εδώ μέχρι και τον Ιούλιο. Η Καλομοίρα απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού HELLO, στην περιοχή της Γλυφάδας, πάντα συνοδευόμενη από τον Γιώργο, ανανεωμένη και fit όσο ποτέ, μιας και γυμνάζεται εντατικά εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα και κάνει Kick boxing.

Οι δυο τους αφού απόλαυσαν τον καλό καιρό και την βόλτα τους -χεράκι χεράκι- στους δρόμους της Γλυφάδας, γευμάτισαν στο αγαπημένο τους εστιατόριο.

Επιπλέον, όσο καιρό η ζωή της μοιραζόταν ανάμεσα σε Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον, η Καλομοίρα, εκτός από τις πολλές ώρες ηχογράφησης σε studios, συνέχισε και τις σπουδές της -που είχε εγκαταελίψει- στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα επίσης, θα μπορούμε ν’ απολαύσουμε το νέο της κομμάτι με τίτλο ”This is the time”, που κυκλοφορεί από την Heaven, ενώ παράλληλα προγραμματίζει τηλεοπτικές εμφανίσεις και κάποια Live.

Read More

And More