Καλομοίρα: ”Θα ήταν τέλεια στα 27 μου να είμαι έγκυος!”

Η γλυκιά μας Καλομοίρα Σαράντη, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΕΓΩ!”, μίλησε για την εμπειρία της στο Dancing with the stars, τους μήνες που έζησε μακριά από την Ελλάδα και τον έγγαμο βίο.

”Όταν μου πρότειναν να παρευρεθώ στο παιχνίδι, δέχθηκα με πολύ μεγάλη χαρά. Επέλεξα, μάλιστα, να ”δέσω” δύο διαφορετικά δύο διαφορετικά κομμάτια. Είναι πραγματικά μια τόσο ωραία εκπομπή! Θα ήθελα να συμμετάσχω κάποια στιγμή. Απαιτούνται βέβαια, πολλές πρόβες, αν και η αλήθεια είναι ότι προσωπικά τρελαίνομαι για πρόβες. Δεν με φόβιζαν ποτέ. Θα μου πρις να κάνουμε 10 και θα κάνουμε 20!”, δήλωσε η ίδια σχετικά με τις πρόβες και την εμπειρία της στο Dancing.

Παρέμεινε στην Αμερική για 8 μηνές και η Ελλάδα της έλειψε αρκετά…
”Μου έλειπε πάρα πολύ η Ελλάδα, όχι μόνο λόγω του καλού καιρού και του ήλιου, αλλά λόγω του κόσμου που αγαπώ, των θαυμαστών μου. Ευτυχώς υπάρχει το Internet και επικοινωνώ μαζί τους. Αν δεν υπήρχε, θα ένιωθα πολύ πιο έντονα την απόσταση. Για αυτούς που πάντα με ακολουθούν, δεν έχω λείψει. Στην ελληνική τηλεόραση φαίνεται πιο πολύ η απουσία. Από την άλλη, μου λείπει βέβαια, και αυτό το τρέξιμο της δουλειάς.”

Ο έγγαμος βίος
”Είναι υπέροχος! Αγαπώ πολύ τον άντρα μου. Είμαι πολύ τυχερή. Τον ξέρω από μικρό και γνωρίζω τι ψυχή έχει. Είναι σοβαρό παιδί και νιώθω ότι με αγαπάει πραγματικά. Για μένα, όταν βρεις στη ζωή σου έναν τέτοιο άνθρωπο, δεν τον αφήνεις με τίποτα. Νιώθω πιο ώριμη από ποτέ σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Σκέπτομαι και μιλάω διαφορετικά.”

Η απόκτηση νέων μελών στην οικογένειά τους…
Θα ήθελα πολύ σε έναν χρόνο να είμαι μητέρα. Ξέρω ότι αυτά δεν τα προγραμματίζεις, αλλά είναι μεγάλη μου επιθυμία. Είμαι πια 26 χρονών. Θα ήταν τέλεια στα 27 μου να είμαι έγκυος. Από κει και πέρα, όπως θέλει ο Θεός!”

Οι λόγοι που δεν έχει δοκιμάσει να ”ανοιχτεί” και στη showbiz της Αμερικής
”Έχω μιλήσει με μάνατζερ, καθώς και με γραφεία ατζέντηδων. Αν ήμουν 18 χρονών, θα σου έλεγα ”θα πάω και θα το κάνω!”, αλλά είμαι 26. Έχω ζήσει το όνειρό μου. Έχω λάβει την αγάπη του κόσμου. Όταν πηγαίνω στην Αμερική, αν δεν θέλω, δεν με ξέρει κανείς. Θα ήμουν αχάριστη αν ζητούσα και άλλα. Ποια είναι εξάλλου η διαφορά; Από 10 θαυμαστές, θα έχεις 10 εκατομμύρια. Μπορεί να έχει διαφορά στις συναυλίες, αλλά στην ψυχή μου, μέσα μου, δεν έχει καμία. Αυτό έχω και μου φτάνει.”

Read More

And More