Καλομοίρα: Απολαμβάνει κάθε μέρα της εγκυμοσύνης της! Δες φωτογραφίες

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει αυτήν την περίοδο η Καλομοίρα. Η νεαρή τραγουδίστρια περιμένει με ανυπομονησία την έλευση των διδύμων μωρών της και απολαμβάνει κάθε μέρα της εγκυμοσύνης της.
Οι έντονες ναυτίες και οι ζαλάδες που την ταλαιπώρησαν πολύ τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης έχουν περάσει και η όμορφη Καλομοίρα μπήκε στον 6ο μήνα και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η γνωστή τραγουδίστρια τρώει άφοβα όλες τις λιχουδιές που της αρέσουν, κάνει τις βόλτες της με τα αγαπημένα της πρόσωπα και περνά πολύ όμορφα. Η ίδια έχει πλέον συνηθίσει και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και ποζάρει όλο καμάρι μπροστά στο φωτογραφικό φακό.

/

Χθες, μάλιστα, η μέλλουσα μαμά ήταν πολύ χαρούμενη, αφού μπόρεσε να κάνει και μια αλλαγή στα μαλλιά της που της έφτιαξε τη διάθεση. Όπως έγραψε στους φίλους της στο twitter, η Καλομοίρα έκανε ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά της και ανέβασε φωτογραφίες για να μάθει αν αρέσει αυτή αλλαγή και στους φίλους της.
Το Καλομοιράκι φαίνεται πως προσπαθεί να ασχολείται με την εμφάνισή του, όσο μπορεί και πριν ένα μήνα, η ίδια είχε βρεθεί στο W Salon στο National Night Out στη Νέα Υόρκη!

/

/

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως στην επίσημη ιστοσελίδα της τραγουδίστριας βρίσκεται σε εξέλιξη δημοσκόπηση για το φύλο των παιδιών της.

/
/

Read More

And More