Καλομοίρα: Βάφτισε τα δίδυμα αγόρια της στην Αμερική! Φωτογραφίες

Σε στενό οικογενειακό κύκλο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, την οικογένειά της και λίγους καλούς φίλους βάφτισαν τα δίδυμα αγόρια τους η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης. Το γνωστό ζευγάρι έλαμπε από χαρά και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές.
Το baby bloom έγινε σε εκκλησία στην Αμερική, όπου ζει πια το ζευγάρι και τα ονόματα των αγοριών (που έχουν αποφασιστεί από την γέννηση των διδύμων) είναι Νίκος και Δημήτρης. Ενώ, νονοί τους ήταν οι φίλοι του ζευγαριού, Αγάπιος και Γιώργος που τους έχουν παντρέψει, αλλά και η αδελφή και η ξαδέλφη της Καλομοίρας.

/

Στη βάφτιση βρέθηκε και ο καλός φίλος της γνωστή τραγουδίστριας Δημήτρης Γιαννέτος, που επιμελήθηκε και την εμφάνισή της. Ενώ, μετά το μυστήριο ακολούθησε μια μεγάλη γιορτή.

Τα χρώματα που επικράτησαν στη βάφτιση ήταν το γαλάζιο και το λευκό, που υπέρχε στα μαρτυρικά, αλλά και στις μπομπονιέρες που την ένα βαζάκι με χρωματιστά κουφετάκια.

/

Αξίζει να αναφέρουμε, πως παρόλο που η Καλομοίρα ήθελε να κάνει ανοιχτή βάφτιση στην Ελλάδα, τα σχέδιά της άλλαξαν μετά το θάνατο της γιαγιάς της που ζούσε εδώ.
Ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη, η Καλομοίρα ανέβασε και φωτογραφίες από το μυστήριο στο site της για να μοιραστεί τη χαρά της με τους φίλους της.
Δες φωτογραφίες:

Η Καλομοίρα με τον Νίκο
/

Η Καλομοίρα με τον Δημήτρη
/

/

Ο Γιώργος Μπούσαλης με την Καλομοίρα και τα δίδυμα
/

Με τους νονούς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα
/

/

Το ζευγάρι με τον καλό φίλο της Καλομοίρας, Δημήτρη Γιαννέτο
/

Ο χορός της Καλομοίρας
/

Read More

And More