Καλομοίρα: Στηρίζει τον σύζυγό της στη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης είναι αχώριστοι τα τελευταία 4 σχεδόν χρόνια που είναι παντρεμένοι. Έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια ενώ από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους στηρίζει ο ένας τον άλλον σε κάθε του βήμα.

Όταν η τραγουδίστρια είχε έρθει στην Ελλάδα για να εμφανιστεί στον ελληνικό τελικό της Eurovision, o σύζυγός της ήταν στο πλευρό της και την βοηθούσε σε όλα. (διάβασε περισσότερα στο ρεπορτάζ του TLIFE) Με την δική της σειρά και η Καλομοίρα ενισχύει την προσπάθεια του αγαπημένου της στον επιχειρηματικό τομέα.

Ο Γιώργος δημιούργησε ένα τεχνολογικό προϊόν το οποίο έχει αποδειχθεί κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη θήκη κινητού φτιαγμένη από gel .

“Οι συνεργάτες μου το ξεκίνησαν στην Ελλάδα ένα χρόνο πριν. Εξελίχθηκε πολύ γρήγορα και πουλήθηκαν 40.000 θήκες σε όλη την Ευρώπη με πάρα πολύ μικρό διαφημιστικό budget”, εξηγεί ο ίδιος στην Digital Journal.

Η θήκη μπορεί να κολλήσει σε καθρέπτες και σε γυαλιά για hands-free selfieς! Η Καλομοίρα πρόσφατα έβγαλε μία τέτοια φωτογραφία με τς φίλες της και την ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram.

/

Θέλοντας να στηρίξει τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της ανέβασε σήμερα ένα απόσπασμα από το άρθρο που μιλάει για εκείνον.

/

Στο ίδιο άρθρο ο Γιώργος μιλάει για την διάσημη σύζυγό του και την συμβολή της στην προβολή του προϊόντος χωρίς να χρειαστούν πολλά χρήματα για διαφήμιση. “Η σύζυγός μου ήταν σημαντικός παράγοντας επίσης για την Ευρώπη και την Ελλάδα αφού χάρη στις επαφές της στον χώρο της showbiz είχαμε τη δυνατότητα να το προωθήσουμε με μικρό budget”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακόμα, εξηγεί πως το όνομα της εταιρείας του, Exofab προέρχεται από την ελληνική λέξη ”έξω” και το fab που είναι σε συντομογραφία το fabulous!

Read More

And More