Καλομοίρα: Η επιθυμία της για ένα κοριτσάκι και τα 40 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτό το καλοκαίρι με τα δίδυμα αγόρια της και τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη η όμορφη Καλομοίρα. Η γλυκιά τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στο Σχοινιά για το People με μαγιό και μίλησε για όλα στην Σόνια Καζόνη.
Η Καλομοίρα παραδέχεται πως κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της έφτασε τα 90 κιλά και περιγράφει πως κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να χάσει 40 κιλά, με άσκηση και σωστή διατροφή, ενώ εξηγεί γιατί ο Γιώργος την κάνει καλύτερο άνθρωπο, αλλά και γιατί δεν είναι ακόμα έτοιμη για μια νέα εγκυμοσύνη.
Τα αγόρια είναι σήμερα 18 μηνών και εκτός από τα “μαμά” και “μπαμπά”, έχουν ξεκινήσει να μπαμπαλίζουν τα πρώτα τους λογάκια. Πόσο έτοιμο νιώθει το ζευγάρι για ένα ακόμα μωρό;
“Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι πως θα ήθελα ένα κοριτσάκι, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είμαι έτοιμη για μια ακόμα εγκυμοσύνη. Άσε που μπορεί να είναι και πάλι αγοράκι. Ο Γιώργος μού λέει πως σε ένα χρόνο μπορεί να το βλέπω διαφορετικά. Όμως, για να πω την αλήθεια, με αγχώνει η ιδέα της εγκυμοσύνης. Είχα βάλει πάρα πολλά κιλά και οι αδιαθεσίες με κράτησαν για καιρό στο κρεβάτι. Είχα φτάσει 90 κιλά. Κανείς δεν με πιστεύει, αλλά όντως έφτασα. Δεν έχω πολύ καιρό που επανήλθε το σώμα μου, έκανα και κάποιες ραγάδες. Αλλά λέω “μη γίνεσαι αχάριστη, έκανες δύο υπέροχα παιδιά!”…”, λέει με το χαριτωμένο της τρόπο.

Για ένα λεπτεπίλεπτο κορίτσι 50 κιλών, τα 40 επιπλέον που πήρε στην εγκυμοσύνη είναι πραγματικά πολύ βάρος, ακόμα και για δίδυμη κύηση.
“Θα πω ψέματα αν ισχυριστώ πως δεν έτρωγα και πάχυνα. Έτρωγα πολύ. Μου αρέσει το φαγητό και ήμουν και για καιρό στο κρεβάτι. Για τέσσερις μήνες ένιωθα χάλια, είχα φοβερές αδιαθεσίες και ναυτίες και ένιωθα καλύτερα μόνο όταν έτρωγα comfort food. Ήθελα να τρώω συνέχεια αυγά τηγανητά με πατάτες. Τι περίεργο! Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη κι έναν υπέροχο και εύκολο τοκετό. Ίσως ήξερα πως εκεί θα τελείωνε η όλη διαδικασία και το απόλαυσα! Αλλά στην εγκυμοσύνη ήμουν χάλια. Πώς βλέπεις κάποιες έγκυες πολύ χαριτωμένες, που έχουν μια ωραία κοιλίτσα, φτιάχνουν τα μαλλιά τους, τα νύχια τους και ντύνονται όμορφα; Ε, εγώ καμία σχέση!”.
Παρ’ όλα αυτά και παρά την ταλαιπωρία του πρώτου καιρού, καθώς τα μωράκια γεννήθηκαν πρόωρα και χρειάστηκε να μείνουν για ένα διάστημα σε μηχανήματα, η Καλομοίρα δεν γκρίνιαξε στιγμή. Και λίγο πριν χρονίσουν τα χαριτωμένα της αγοράκια, η ίδια είχε όχι απλά επανέλθει στην παλιά της εικόνα, αλλά είχε υιοθετήσει και έναν πολύ πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Όσο για το βάρος της, από τα 90 κιλά έφτασε σύντομα το στόχο της: τα 50.
“Στην αρχή νόμιζα πως θα μπορούσα να χάσω βάρος μόνη μου, όμως ήταν αδύνατον. Έτσι, πήρα ένα γυμναστή για να με βοηθήσει. Έχω φωτογραφία αμέσως μετά τη γέννηση των αγοριών που φοράω μαγιό. Θα σου τη στείλω να δεις πώς ήμουν, δεν θα το πιστεύεις!
Πριν ξεκινήσουμε το πρόγραμμα γυμναστικής, ο trainer μου είπε “βγάλε οπωσδήποτε φωτογραφία με μπικίνι για να βλέπεις τη διαφορά όσο προχωράμε”. Και χαίρομαι πολύ που το έκανα. Ξεκίνησα, λοιπόν, να γυμνάζομαι κι αυτό αμέσως βοήθησε. Έκανα πολύ τρέξιμο, κάθε δύο μέρες πήγαινα στο γυμναστήριο και έτρεχα 5 χιλιόμετρα τη φορά, και παράλληλα έκανα καθημερινά ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης. Γυμναζόμουν έξι φορές την εβδομάδα. Και μου βγήκε σε καλό όλο αυτό, γιατί καταβάλλοντας όλη αυτή την προσπάθεια να επανέλθω, μετά σεβάστηκα τον εαυτό μου πιο πολύ. Συνειδητοποίησα πως δεν θέλω ποτέ ξανά στη ζωή μου να φτάσω σε ένα σημείο να μη νιώθω υγιής. Γιατί με τόσο έξτρα βάρος δεν είσαι υγιής”, παραδέχεται.
Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More