Ξέσπασε “άγρια κόντρα” Καμμένου – Παπανδρέου μέσω Facebook!

Ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα Πάνου Καμμένου – Νίκου Παπανδρέου προστέθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον βουλευτή να προχωρά επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς μέσω Facebook.
Αιτία η απάντηση του Ν. Παπανδρέου σε άρθρο του Χρήστου Ράπτη, με τίτλο “ΓΑΠ: Το θλιβερό τέλος ενός προβληματικού ηγέτη”.
Ο κ. Ν. Παπανδρέου με επιστολή του σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα, κατηγορεί τους υπουργούς του Γ. Παπανδρέου για ραγιαδισμό και κάνει λόγο για οικειοθελή παραίτηση του αδερφού του για την πρωθυπουργία.
Μάλιστα στην επιστολή την οποία υπογράφει ως Ν. Τρότσκι, αναρωτιέται για ποιο λόγο θα πρέπει ο Γ. Παπανδρέου να παραιτηθεί από το ΠΑΣΟΚ (επειδή το θέλουν τα media; απαντά) και επίσης ρωτά αν μπορεί κάποιος να του βρει μια επιτυχία του Α. Σαμαρά στα 30 χρόνια της πολιτικής του ζωής.
Η παραπάνω επιστολή, εξόργισε τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Ν. Παπανδρέου και τον κατηγορεί για τρυφηλή ζωή και για “στήσιμο της Ελλάδας” από την οικογένειά του.
“Ρέ κ*λόπαιδο, ρε ψυχοπαθή , σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν ,πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στήν Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ,ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί;
Γιατί εσύ με την ιδιότητα του αδελφού πήγαινες στο Αμπου Ντάμπι με το κρατικό αεροσκάφος τρώγοντας αστακούς 28000 $ για να πουλήσεις στον Σάφα τα ναυπηγεία Σκαραμανγκά,… που σήμερα ο Αβραμόπουλος αφού ο δντης του έφαγε με τον Χάλλακ τον δανειστή του μπαμπά δίνει 108 εκ. Ευρώ για δουλειά που έχει σταματήσει και υπογράφει το 5ο υποβρύχιο”.

Read More

And More