Καμηλά – Στογιάκοβιτς: ”Σκεφτόμαστε σοβάρα να μείνουμε στην Αμερική!”

Ο 33χρονος Πέντζα Στογιάκοβιτς, βασικός στην ομάδα με το 2ο καλύτερο ρεκόρ στο NBA και σύζυγος της Αλέκας Καμηλά, από τις 24 Ιανουαρίου που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και το τέλος της σεζόν, βρίσκεται στο Ντάλας, όπου ο κόσμος τον λατρεύει και του το δείχνει.

Από την άλλη, η Αλέκα με τα δύο τους παιδιά, τον Αντρέι και τη Μίλα, κατοικούν στην Νέα Ορλεάνη, όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα ”Πρώτο Θέμα”. Δεν κατάφεραν ν’ ακολουθήσουν στο Ντάλας τον Πέντζα, γιατί είχε ξεκινήσει το σχολείο και οι γονείς δεν ήθελαν να μετακομίζουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου.

Σχετικά με την απόσταση που τους χωρίζει και την καθημερινότητά τους είπαν:

Αλέκα Καμηλά: ”Όταν ο Πέντζα πήγε στο Τορόντο, ήταν σχεδόν βέβαιος ότι θα ξαναφύγει από εκεί για άλλη πόλη, οπότε θα ήταν μάταιος ο κόπος αν μετακομίζαμε όλοι μαζί στον Καναδά κι έπειτα από λίγο πηγαίναμε στο Ντάλας. Είναι πολύ περίεργο που δεν έχουμε εδώ τον Πέντζα! Το πιο δύσκολο είναι για τα παιδιά, που δεν έχουν τον μπαμπά τους στο σπίτι. Προσπαθούν να καταλάβουν γιατί λείπει από το σπίτι τόσες μέρες για τη δουλειά του.Τα παιδιά έχουν συνηθήσει το σύστημα στο σχολείο εδώ. Αν όλα πάνε καλά και παίξει άλλα δύο χρόνια, θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς να τα βγάλουμε από εδώ, για να έρθουν και να φοιτήσουν σε σχολείο στην Ελλάδα και να ξεκινήσουν ουσιαστικά από το μηδέν.”

Πέντζα Στογιάκοβιτς: ”Αυτή η σεζόν είναι η πιο περίεργη στην καριέρα μου. Είμαι μια ντουζίνα χρόνια στο ΝΒΑ, αλλά είναι η πρώτη φορά που εγώ πρέπει να ζω σε διαφορετική πόλη από την οικογένειά μου. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρίσκομαι μακριά από την Αλέκα και τα παιδιά μου. Είναι πολύ μεγάλο το κενό. Δεν ξέρω πότε θα σταματήσω. Μπορεί να διανύω τους τελευταίους μήνες της καριέρας μου. Από την άλλη αν είμαι υγιής, θα ήθελα στο τέλος της χρονιάς να παίξω ένα ή δύο χρόνια ακόμα στο ΝΒΑ. Σκεφτόμαστε πάντως πολύ σοβαρά να μείνουμε στην Αμερική.”

Read More

And More