Δ. Καμπούρη: “Υπάρχουν στιγμές που μόνο στη σκέψη ότι μπορεί κάτι να μην πάει καλά, κλαίω”

Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” για το πως αισθάνεται που θα γίνει μητέρα, για τον σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, για το τι όνομα θα δώσει το κοριτσάκι της, για την δέσμευση του γάμου, αλλά και για την άσχημη κατάσταση στο Alter…
Όσον αφορά το πως αισθάνεται που θα γίνει σε 2 μήνες μητέρα η ίδια αποκάλυψε: “Υπάρχουν στιγμές που και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί κάτι να μην πάει καλά, κλαίω. Νομίζω ότι είναι θέμα ορμονών και αναμενόμενου άγχους. Πριν από λίγες μέρες ξεκίνησα να φτιάχνω ένα λεύκωμα εγκυμοσύνης, για να το δει όταν μεγαλώσει. Είχα μαζέψει φωτογραφίες, υπερήχους, αποτελέσματα εξετάσεων, δημοσιεύματα. Μέχρι να ολοκληρώσω τις πρώτες σελίδες, είχα πλαντάξει στο κλάμα!

Για τον σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, η γνωστή δημοσιογράφος είπε: “Ο Βαγγέλης είναι φοβερά υπεύθυνος, τρυφερός και δοτικός, δεν έχω νιώσει ποτέ ότι με αγνοεί όλους αυτούς τους μήνες που είμαι έγκυος. Πολλές φορές αισθάνομαι ότι θέλει να συμμετέχει υπερβολικά σε όλα. Περιμένουμε με λαχτάρα την κόρη μας, αλλά του έχω εξηγήσει ότι σε κάποια πράγματα, ειδικά το πρώτο διάστημα, η μαμά πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο.
Για το όνομα που θα δώσουν στην μικρή η Δέσποινα δήλωσε: “Μάλλον θα την ονομάσουμε Έλενα ή Ιωάννα. Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το Ιωάννα, αλλά του Βαγγέλη του αρέσει το Έλενα, γιατί του θυμίζει την Έλενα Ναθαναήλ!”
Τέλος για τον γάμο η Δέσποινα είπε: “Με τον Βαγγέλη νιώθω ήδη παντρεμένη κι ας μην είμαστε επίσημα. Αν με ρωτούσες πριν μείνω έγκυος, θα σου έλεγα ότι θέλω πολύ να παντρευτώ. Σήμερα είναι τόσο έντονη η λαχτάρα για το μωρό που περιμένω, που ο γάμος φαντάζει πλέον μια τυπική διαδικασία. Επειδή ο Βαγγέλης είναι πολύ παραδοσιακός και θέλει να εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες για το παιδί του, ίσως κάποια μέρα συμβεί ξαφνικά.”
Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό “ΕΓΩ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More