Δ. Καμπούρη: Πόσο άλλαξε η σχέση της με τον άντρα της μετά τον ερχομό της μικρής;

Η Δέσποινα Καμπόυρη μίλησε στο περιοδικό “Hello” για το πόσο την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, αν η κορούλα τους επηρεάζει την σχέση με τον σύντροφό της, αν της τα έχει η φέρει η ζωή όπως θέλει, αλλά και τι απολαμβάνουν να κάνουν ως οικογένεια!
Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση: “Φυσικά με έχει επηρεάσει όπως όλους τους Έλληνες. Δόξα τω Θεώ, δεν χρειάστηκε να κάνω τεράστιες αλλαγές στη ζωή μου, γιατί πολύ απλά ποτέ δεν ζούσα σε συνθήκες πολυτέλειας, χλιδής και υπερβολών. Παρόλα αυτά μπορώ να πω ότι είμαι πολύ συγκρατημένη πλέον στις αγορές κάθε είδους και προσπαθώ να κρατάω λίγα χρήματα στην άκρη, κάτι που μέχρι τώρα ποτέ δεν έκανα.

Η Δέσποινα μίλησε για το πόσο έχει επηρεάσει η μικρή την σχέση με τον σύντροφό της: “Στο βαθμό που επηρεάζει τα περισσότερα ζευγάρια. Έχουν υπάρξει εντάσεις, έχουμε τσακωθεί, έχουμε διαφωνήσει έντονα, αφού είμαστε δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Όμως είναι τόσο μεγάλη η αγάπη μας γι’ αυτό το πλάσμα που πλέον προσπαθούμε να γίνουμε και καλοί “συνεργάτες” έχοντας ένα κοινό στόχο. Να είναι η Έλενα ευτυχισμένη και να ζει σε ένα ήρεμο και ισορροπημένο περιβάλλον. Αυτό ίσως να μας έχει δέσει περισσότερο.”
Στη συνέχεια δήλωσε πως η ζωή είναι πολύ γενναιόδωρη μαζί της: “Η ζωή ήταν γενναιόδωρη μαζί μου μέχρι σήμερα. Νομίζω πως είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος, που κυνηγάει τα όνειρά του. Μακάρι να μην αλλάξει ποτέ αυτό.”
Τέλος περιέγραψε τι απολαμβάνουν να κάνουν ως οικογένεια: “Να τη βάζουμε ανάμεσά μας στο κρεβάτι το πρωί που ξυπνάει. Ευτυχώς έχουμε μεγάλο κρεβάτι!”

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό “Hello” που κυκλοφορεί!

Read More

And More