Η Δ. Καμπούρη κάνει τις πρώτες αγορές για την κορούλα της!

H γλυκιά κι ανανεωμένη εγκυμονούσα, Δέσποινα Καμπούρη, βρίσκεται στον πέμπτο μήνα κύησης κι απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής, χωρίς να έχει αλλάξει τις συνήθειες και την καθημερινότητά της. Μπορεί οι πρώτες εβδομάδες να ήταν δύσκολες για εκείνη, αλλά τώρα πια έχει συνηθίσει την αλλαγή και ασχολείται ελεύθερα με τα επαγγελματικά της καθήκοντα, στα οποία, σύμφωνα με το περιοδικό ”HELLO” είναι συνεπής.

Η Δέσποινα και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Βαγγέλης Ταρασιάδης, ανυπομονούν για την ημέρα που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους και σύντομα πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο Δήμο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης. Η εγκυμοσύνη μπορεί να ήταν κάτι απρογραμμάτιστο, γέμισε όμως, το ζευγάρι με αστείρευτη χαρά.

Η Δέσποινα, λοιπόν, μαζί με τον καλό της φίλο Μάνο Μαγιάτη, πριν λίγες μέρες έκανε τα πρώτα ψώνια για την μικρή, που θα έρθει σύντομα στη ζωή της, σε καταστήματα στο Κολωνάκι. Δεν μπορούσε ν’ αντισταθεί στο μικρό και χαριτωμένο μέγεθος των ρούχων και ήταν δύσκολο να συγκρατηθεί και να μην τ’ αγοράσει όλα. Επιπλέον, έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες του παιδικού υπνοδωματίου.

Διάβασε περισσότερα στο ”HELLO” που κυκλοφορεί!

Read More

And More