Το ξέσπασμα της Λιάνας Κανέλλη! Γιατί έκλαψε στην εκπομπή της Π. Τσαπανίδου; Video

Πανικός έγινε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου “Τώρα”, όπου ήταν καλεσμένη η Λιάνα Κανέλλη. Η γνωστή πολιτικός αποχώρησε οργισμένη από την εκπομπή μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, την ώρα του οποίου δημιουργήθηκε ένα περιστατικό που αν και ξεκίνησε ως φάρσα και ξέφυγε από τα όρια.
Το διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής κράτησε 13 ολόκληρα λεπτά και επιστρέφοντας, η Πόπη Τσαπανίδου μας ενημέρωσε πως η Λιάνα Κανέλλη αποχώρησε από την εκπομπή, μετά από ένα περιστατικό που έγινε στο διάδρομο του πλατώ με τους συντελεστές της εκπομπής Συντέλεια. “Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας πω ότι στη διάρκεια του διαλείμματος δημιουργήθηκε ένα θέμα με την Λιάνα Κανέλλη και τους συντελεστές της εκπομπής Συντέλεια. Ξέφυγε λίγο το πράγμα από τα όρια. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να ενοχλήσουμε την Λιάνα Κανέλλη ως σταθμός ή ως εκπομπή. Ωστόσο, η κ. Κανέλλη εξοργίστηκε και δεν είναι πια στο στούντιο μαζί μας. Ελπίζω να επανέλθει και να της ζητήσω συγνώμη αν ένιωσε άσχημα, έστω και για ένα δευτερόλεπτο”.
Η Λιάνα Κανέλλη δέχτηκε την έκκληση της και επέστρεψε στο πλατώ για να περιγράψει τι της συνέβη. Η ταραχή της, μάλιστα, ήταν μεγάλη και ξέσπασε σε δάκρυα. “Βγαίνοντας στις διαφημίσεις από την εκπομπή, βρέθηκα μπροστά σε ένα ζευγάρι μαύρων γαντιών του μποξ και είδα ένα σωματώδη άντρα που κάνει τα αστεία στη Συντέλεια, να έχει στους ώμους του μια ελληνική σημαία και έναν νεαρό να τραβά με την κάμερα την έκπληξη ενός ανθρώπου… Έπαθα σοκ και θέλω να μου πει κάποιος όταν έχει υποστεί κτηνωδία δημόσια, αν μπορεί να αντιμετωπίσει ένα ζευγάρι γάντια που είναι σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπό του. Αυτό ήταν ένα αστείο της εκπομπής Συντέλεια. Σε εμένα συνετέλεσε στην ηθική και ψυχολογική καταρράκωση να θεωρείται αστεία η διαπόμπευσης και η βία”.

Δες το βίντεο

Read More

And More