Λ. Κανέλλη: Δεν είμαι ξαδέρφη της Ζαρούλια και δεν παίζαμε στην ίδια παραλία

Την δική της απάντηση έδωσε η Λιάνα Κανέλλη σε όσα είπε η σύζυγος του Μιχαλολιάκου… και στο ότι οι ψηφοφόροι που είχαν ψηφίσει Χρυσή Αυγή επέλεξαν και πάλι το… κόμμα του κου Μιχαλολιάκου παρά το συμβάν με το χαστούκι στην ίδια.

Η Λιάνα Κανέλλη έκανε παρέμβαση στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” στο MEGA.

“Καταρχάς η Χρυσή Αυγή δεν έμεινε στα ίδια επίπεδα, έχασε 50.000 ψήφους και 3 έδρες. Είναι πολύ αυθαίρετη και αθωωτική η ερμηνεία ότι η κίνηση είναι συμβολική, δηλαδή χαστούκι στο πολιτικό κατεστημένο, και ότι στο πρόσωπό μου συνολικά καταδικάστηκε το πολιτικό σύστημα. Θεωρώ την ερμηνεία πολιτικά επικίνδυνη που αθωώνει τον φασισμό”, τόνισε η Λιάνα Κανέλλη.

Και συνέχισε: “Η δημοκρατία δε χωράει αστειάκια ότι είμαι συγγενής με την κυρία Μιχαλολιάκου και παίζαμε μαζί στην ίδια παραλία με το ίδιο κουβαδάκι. Σας μιλώ για αλήθειες και κακοήθειες συμπλήρωσε στη συνέχεια, ενώ προειδοποίησε ότι η Χρυσή Αυγή θα μπει πλέον νόμιμα στη Βουλή και θα δέρνει.

Σας προδιαγράφω ότι από ‘δω και μπρος αυτά που θα δούμε από την Κόπρο του Χρυσαυγείου δε θα είναι απλά και συζητήσιμα. Θα είμαστε, όμως, έτοιμοι”, κατέληξε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Read More

And More