Kanye West: Ήρθε στα χέρια με φωτογράφο και κατηγορείται για κλοπή!

O Kanye West ενδέχεται να αντιμετωπίσει ποινή για κακούργημα με την κατηγορία απόπειρας ληστείας που προέκυψε μετά από φιλονικία του με έναν φωτογράφο.

O 36χρονος τραγουδιστής, ο οποίος καλωσόρισε πρόσφατα το πρώτο παιδί του με την Kim Kardashian, χτύπησε έναν paparazzi που τον βομβάρδιζε με ερωτήσεις κατά την άφιξή του τραγουδιστή στο Διεθνές Αεροδρόμιοτου Los Angeles την Παρασκευή.

Ο φωτογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση και δήλωσε στις Αρχές ότι θέλει να απαγγείλει κατηγορίες εναντίον του West, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ.

Η υπόθεση έχει μεταφερθεί στο τμήμα ληστειών-ανθρωποκτονιών του Αστυνομικού τμηματος του Λος Άντζελες για την περαιτέρω έρευνα καθώς η αστυνομία υποπτεύεται πως ο West αποπειράθηκε να ληστέψει το φωτογράφο όταν τον χτύπησε, παίρνοντας την κάμερά του. Οι εισαγγελείς θα αποφασίσουν αν τελικά θα του απαγγελθούν κατηγορίες και ποιές θα είναι αυτές.

Ο ράπερ δεν έχει κρατήσει μυστική την περιφρόνησή του για τους φωτογράφους και μόλις την περασμένη εβδομάδα συνέβη ένα παρόμοιο περιστατικό, στο ίδιο αεροδρόμιο.

Ωστόσο,ο Kanye, φαίνεται να αγνοεί εντελώς το γεγονός ότι η σύντροφος και η μητέρα του παιδιού του η 32χρονη Kim Kardashian είναι star ενός reality show και έχει γίνει γνωστή με το να φωτογραφίζεται και να ακολουθείται συνεχώς από κάμερες.

Read More

And More