Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.09.2011 | 12:30

Μάθε Ιταλικά και Ισπανικά γρήγορα και τέλεια στους ειδικούς!

Μάθε Ιταλικά και Ισπανικά γρήγορα και τέλεια στους ειδικούς!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Οι Σχολές Καπάτου, εδώ και 30 χρόνια εξειδικεύονται στη διδασκαλία της ιταλικής και της ισπανικής γλώσσας. Αυτή η πολύτιμη εμπειρία μάς έχει βοηθήσει να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες, τους στόχους και τις ιδιαιτερότητες καθενός από τους χιλιάδες μαθητές που φοιτούν κάθε χρόνο στις Σχολές μας σε όλη την Ελλάδα.

Πυλώνες αυτής της συνεχούς προσπάθειας αποτελούν οι υπεύθυνοι σπουδών και οι καθηγητές μας. Οι υπεύθυνοι σπουδών εργάζονται επί σειρά ετών στις Σχολές μας. Δουλειά τους είναι να συντονίζουν το ακαδημαϊκό έργο. Έτσι, διαμορφώνουν τα προγράμματα σπουδών και φροντίζουν να τα προσαρμόζουν συνεχώς, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα των επιπέδων και των πιστοποιήσεων.

Βρίσκονται σε συνεχή επαφή τόσο με τους υπεύθυνους κάθε παραρτήματος όσο και με τους καθηγητές του δικτύου, ενημερώνοντάς τους διαρκώς σε εκπαιδευτικά ζητήματα αλλά και σε θέματα που περιλαμβάνουν την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών κάθε σπουδαστή. Επιπλέον, είναι στη διάθεση κάθε μαθητή προσωπικά, έτοιμοι να τον βοηθήσουν να κάνει τις καλύτερες για τον ίδιο επιλογές και να επιτύχει τους στόχους του στην εκμάθηση των Ιταλικών και Ισπανικών.

Οι καθηγητές μας επιλέγονται προσεκτικά με βάση την εμπειρία, τα ακαδημαϊκά τους προσόντα, τις επικοινωνιακές ικανότητες και τη μεταδοτικότητά τους, και καταρτίζονται συνεχώς, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες κάθε μαθητή.

Στις Σχολές μας, το κύρος και η αξιοπιστία ενός μεγάλου εκπαιδευτικού ομίλου συναντούν το εξατομικευμένο ενδιαφέρον και το φιλικό κλίμα που κάνουν την εκμάθηση των ιταλικών και των ισπανικών αποτελεσματική και συνάμα απολαυστική.

Αν θέλεις να μάθεις Ιταλικά ή Ισπανικά στις σχολές Καπάτου έχεις πολλές επιλογές:

Αν στόχος σου είναι η γρήγορη πιστοποίηση, ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο www.kapatou.gr


Αν αυτό που θέλεις είναι να αποκτήσεις βασικές επικοινωνιακές δεξιότητες με λίγες μόνο ώρες παρακολούθηση εβδομαδιαίως, κάνε κλικ εδώ http://www.kapatou.gr/default.asp?pid=32&la=1
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Πιέσεις στο πρόσωπο: 4 απλές ασκήσεις που είναι σαν να κάνεις βελονισμό στο σπίτι!
Κάν'το μόνη σου: Πως να φτιάξεις ένα clutch από πλαστικοποιημένο χαρτί!
Meghan Markle: Η sexy σύντροφος του πρίγκιπα Harry αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της
Θέλεις να πεις “Goodnight moon” και να κοιμηθείς ήσυχη; Αυτά είναι τα φυτά που πρέπει να έχεις στο υπνοδωμάτιο
Top 10