Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.12.2010 | 11:30

Γ. Καπουτζίδης:''Έχω γίνει αφεντικό του εαυτού μου''!

Γ. Καπουτζίδης:''Έχω γίνει αφεντικό του εαυτού μου''!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει στο ΟΛΑ People για την επιτυχία που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια: ''Γενικά είμαι πολύ χαλαρός και χαρούμενος. Δεν έχω άγχος, αισθάνομαι απελευθερωμένος σε πολλά πράγματα. Ναι! Μπορεί να περνάω μία πολύ καλή φάση στη ζωή μου, αναγνωρίζοντας βέβαια ότι όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Αλλά όσο περνάει αυτή η όμορφη περίοδος, λέω να την απολαύσω. Έχω περάσει μαύρη περίοδο. Απλώς προσπαθούσα να είμαι όσο γίνεται πιο αισιόδοξος και να μη βγάζω το άγχος μου, τη στενοχώρια ή τη πίεση προς τα έξω. Η περίοδος του Παρά Πέντε αντιπροσωπεύει σε μεγάλο ποσοστό πολλά από τα πράγματα που έχω καταφέρει στη δουλειά μου''.

Δεν θέλει να γράψει άλλο σίριαλ αλλά θέλει να κρατήσει τις δυνάμεις του για μία νέα κινηματογραφική ταινία. Όσον αφορά το Just the two of us λέει: ''Μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα που έχει δημιουργηθεί. Η ανομοιγενής η περίεργη. Το Just the two of us είναι μία μικρή Eurovision για μένα. Το Just είναι φτιαγμένο από τους δημιουργούς του Dancing. H Zέτα ήταν από τα πρώτα άτομα που πήρα τηλέφωνο και είπα για την πρόταση του Mega και το Just. Κι αυτή μου είπε αμέσως ναι. Όσον αφορά την κόντρα Μαριάννας και Αθηναϊς, αυτό ήταν ένα θέμα που τα κορίτσια θα μπορούσαν ωραιότατα να λύσουν μεταξύ τους''.

Για τους τηλεκριτικούς λέει: ''Δεν αισθάνομαι ότι κρίνομαι ή ότι κινδυνεύω από κάπου. Αν είμαι καλός, ΟΚ, είμαι καλός. Αν δεν είμαι καλός, δεν θα μου δώσουν εκπομπή του χρόνου, τόσο απλά! Αισθάνομαι ότι κάτι που θα γραφτεί ή θα ειπωθεί και κάποτε θα με πλήγωνε τώρα δεν μπορεί να έχει καμία επιρροή στην ψυχοσύνθεσή μου. Η ζωή μου είναι έξω από την τηλεόραση. Έχουν έρθει έτσι τα πράγματα που έχω γίνει λίγο αφεντικό του εαυτού μου. Δεν είμαι καλός σε αυτό ή στο άλλο; Δεν πειράζει δουλειά θα φτιάξω και θα βρω μόνος μου''.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10