Γ. Καπουτζίδης: “Δεν μου έχουν κάνει πρόταση για το επόμενο “Just the 2 of us”!”

Για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, την επιτυχία του στο χώρο της τηλεόρασης και το “Just the 2 of us” μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δεν ξεκίνησα επειδή ήμουν τυχερός. Μια μέρα κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, στρώθηκα και έγραψα. Κυνήγησα την τύχη μου”, είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικά “Down Town” και αποκάλυψε ότι ως άνθρωπος ζητά εύκολα συγνώμη και από όλους.
“Νιώθω ευγνώμων που έχω καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να έχω κάνει αρκετά πράγματα, που έχω πολύ καλές προτάσεις και την αγάπη του κόσμου. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν αισθάνομαι ότι δικαιώθηκα και ότι άξιζα ό,τι μου συνέβη”, είπε και τόνισε πως η τύχη από μόνη της δεν αρκεί, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ταλέντο.
Όσον αφορά το “Just the 2 of us”, ο ίδιος δήλωσε πως δεν του έχει γίνει επίσημη πρόταση να παρουσιάσει την εκπομπή του χρόνου. “Συζητήσεις έχουμε κάνει μόνο, δεν έχει έρθει κανένα συμβόλαιο στα χέρια μου, αλλά μου ανακοίνωσαν ότι το σκέφτονται”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την επιθυμία να γράψει μία ταινία για τον κινηματογράφο, αλλά και να πάρει μέρος σε μια παραγωγή, ενώ εξομολογήθηκε πως αυτήν την περίοδο δεν γράφει κάτι. “Δεν γράφω τώρα. Όταν γράφω φτιάχνω μια μεγάλη κανάτα γαλλικό καφέ και φροντίζω να έχω μαζί μου τσιγάρα. Νομίζω ότι μου έχει μείνει κουσούρι από το πανεπιστήμιο, όταν ήμουν φοιτητής και ξενυχτούσα για να διαβάσω”, δήλωσε.
Τέλος, για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: “Έχω προτάσεις καλές. Κατά κάποιον τρόπο δεν μπορώ να πω ότι είμαι εξασφαλισμένος, αλλά έχω τη δυνατότητα να γράψω, δεν θεωρώ ότι κρατάω την τύχη στα χέρια μου, αλλά δεν εξαρτώμαι τόσο πολύ από το να ήμουν μόνο ηθοποιός”.

Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More