Δ. Γαλάνη: Κατέθεσε αγωγή κατά του Μ. Καψή για τους χαρακτηρισμούς στο twitter!

Μετά το σχόλιο για τα…τσόλια του Μανώλη Καψή, και παρά τη συγγνώμη του δημοσιογράφου, η Δήμητρα Γαλάνη καταφεύγει στη δικαιοσύνη!
Μετά τις αφόρητες πιέσεις από εκατοντάδες κόσμου, ο Μανώλης Καψής αποφάσισε να παραδεχτεί δημόσια το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη για τις απρεπείς εκφράσεις που χρησιμοποίησε προς την Δήμητρα Γαλάνη και τη Χαρούλα Αλεξίου, μέσω twitter.
Ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε αρκετό να ηρεμήσει την Δήμητρα Γαλάνη, μετά τους βαρείς χαρακτηρισμούς, ενώ καν δεν την ικανοποίησε και η διατύπωση της συγγνώμης του δημοσιογράφου, αφού άφηνε εκ νέου…αιχμές!
Σε επιστολή της η Δήμητρα Γαλάνη αναφέρει:
“Ο Μανώλης Καψής ζήτησε συγγνώμη για τις δημόσιες υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις του εναντίον μου, δηλώνοντας, εν είδει αυτοκριτικής και υπεράσπισης του εαυτού του, ότι ξεπέρασε τα “όρια”.
Πρόκειται περί αφελούς, κυνικής και προκλητικής ομολογίας της πράξης του εις βάρος μου, εφόσον, χωρίς να έχει ενδιαφερθεί να πληροφορηθεί την αλήθεια, παρά τη δική μου δημοσιευμένη δήλωση, αναιρεί την ιδιότητα του ως δημοσιογράφου, που οφείλει να προάγει την αλήθεια, τον πολιτισμό και το δημόσιο διάλογο και επιβάλλει την λεκτική χυδαιότητα και την επιβράβευση της χαλκευμένης είδησης στον Τύπο, για τη δήθεν φοροδιαφυγή μου…

Read More

And More