Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.04.2013 | 20:01

Το video clip για το νέο ντουέτο του Γιώργου Καραδήμου με την Salina

Το video clip για το νέο ντουέτο του Γιώργου Καραδήμου με την Salina
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ένα από τα πιο αγαπημένα και τρυφερά τραγούδια της εποχής, το τραγούδι-ντουέτο του Γιώργου Καραδήμου και της Salina, «Θα ‘ρθει ξανά», απέκτησε πρόσφατα εικόνα!

Βασισμένο στην ερωτική ιστορία που διηγείται το τραγούδι, το ιδιαίτερο και πρωτότυπο video clip που απολαμβάνουμε πλέον στις οθόνες μας,

ισορροπεί μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, με τους ερμηνευτές να παρουσιάζονται άλλοτε ρεαλιστικά και άλλοτε με τη μορφή σκίτσου, μαζί και χωριστά.

Το video clip είναι αποτέλεσμα μίας ιδιαίτερα χρονοβόρας διαδικασίας, καθώς στηρίχτηκε κατά το μεγαλύτερο μέρος στο post-production, όπου πολλά από τα πλάνα των ερμηνευτών επεξεργάστηκαν έτσι ώστε να μεταμορφώνονται σε ζωγραφιές. Τα σκίτσα, μάλιστα, είναι ζωγραφισμένα στο χέρι, με τον παλιό τρόπο των κλασικών cartoon.

Με στυλ που εμπνέεται από την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’40, το νέο video clip εντυπωσιάζει για την καλλιτεχνική του προσέγγιση, την κινηματογραφική του διάθεση, και την εναλλαγή των πλάνων/σκίτσων, που σου δίνουν την ευκαιρία να ταξιδεύεις και να ονειρεύεσαι…

Απόλαυσέ το!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10