Κ. Καραφώτης: Τι λέει για την Ελεονώρα Μελέτη;

Για τον έρωτα, τις γυναίκες, αλλά και τις πρόσφατες φωτογραφίες του με την Ελεονώρα Μελέτη στην παραλία μίλησε ο Κώστας Καραφώτης.

“Με την Ελεονώρα δεν τρέχει τίποτα, είμαστε μόνο φίλοι. Εδώ και πολλά χρόνια. Και θα συνεχίσει να είναι φίλη μου. Ήμαστε μεγάλη παρέα, απλώς εκείνη την ώρα στην παραλία είχαμε πάει για μπάνιο με την Ελεονώρα, εγώ και μια φίλη της”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο “ΕΓΩ!”.
Την ίδια στιγμή, ο Κώστας Καραφώτης αποκάλυψε πως αυτήν την περίοδο είναι μόνος του, αλλά είναι πολύ χαλαρός και ήρεμος.
Για την ιδανική γυναίκα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε: “Πάντα έδινα σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά για να με κερδίσει μια γυναίκα πρέπει να έχει κι άλλα πολλά, όπως υπομονή… Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος στην συμβίωση, ούτε στη συνεννόηση. Είμαι κυκλοθυμικός, νευρικός, πολλές φορές δεν αντέχω ούτε ο ίδιος τον εαυτό μου” και πρόσθεσε: “Η γυναίκα θέλω να έχει έντονο χαρακτήρα, έντονη προσωπικότητα. Δεν μπορώ τη μετριότητα και τον αδιάφορο χαρακτήρα”.
Τέλος, ο Κώσυας Καραφώτης ανέφερε πως του αρέσει να είναι “ανατολίτης” στις σχέσεις του και πρόσθεσε πως δεν είναι ακόμη έτοιμος για σοβαρό δεσμό.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More