Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.08.2014 | 20:08

Κώστας Καραφώτης: “Προσεύχομαι καθημερινά για τον Αντώνη Βαρδή!”

Κώστας Καραφώτης: “Προσεύχομαι καθημερινά για τον Αντώνη Βαρδή!”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Για τον Αντώνη Βαρδή και τις δύσκολες ώρες που περνά, λόγω του προβλήματος υγείας του μίλησε σε συνέντευξή του στο “Down Town” Κύπρου ο Κώστας Καραφώτης. Οι δυο τραγουδιστές έχουν πολύ καλές σχέσεις και ο Αντώνης Βαρδής είχε βοηθήσει τον Κώστα Καραφώτη στο ξεκίνημα του, με αποτέλεσμα ο νεαρός τραγουδιστής να προσεύχεται για αυτόν και στέκεται στο πλευρό του, με το δικό του τρόπο.
 
“Είχαμε μιλήσει όταν είχε πρωτοξεκινήσει το πρόβλημα της υγείας του και επέστρεφε από τη Γερμανία. Πήγαινε καλύτερα. Μετά από καιρό η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Τον γνωρίζω τον Αντώνη και ξέρω πολύ καλά πόσο περήφανος άνθρωπος είναι και δε θέλει να έχει δίπλα του ανθρώπους που ρωτούν συνέχεια. Οπότε κι εγώ δεν τον ενοχλώ, γιατί μπορεί και να ενοχλήσω”, είπε και συμπλήρωσε: “Ξέρω ότι, με την κατάσταση της υγείας του, έχει πολλά νεύρα και θέλει να τα σπάσει όλα! Είναι πολύ δραστήριος άνθρωπος. Οπότε κι εγώ είμαι κοντά του με το δικό μου τρόπο. Προσεύχομαι καθημερινά γι’ αυτόν, τον έχω κάθε μέρα στο μυαλό μου και στο πρόγραμμα που κάναμε με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, του έχουμε αφιερώσει ολόκληρο κομμάτι δικό του, στην πορεία και τα τραγούδια του”.

 
Παράλληλα μιλώντας για τις δικές του δύσκολες στιγμές, ο Κώστας Καραφώτης αποκάλυψε: “Μόνο για θέματα υγείας μπορώ να σου πω, δικά μου, αλλά και πάλι δεν πέρασα κάτι σοβαρό. Δεν υπάρχει κάτι πιο δύσκολο από την υγεία και τις ασθένειες. Ο θάνατος είναι φυσικό επακόλουθο. Προς το παρόν, δεν έχω βιώσει κάποια απώλεια η οποία να με έχει στιγματίσει. Ξέρω ότι κανείς δεν ξεφεύγει από αυτό, αλλά δε θέλω καν να το σκέφτομαι. Θα αντιμετωπιστούν όλα στην ώρα τους”
 
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10