Ν. Καραγιάννη: Η επέτειος για τα τρία χρόνια γάμου και η έκπληξη του συζύγου της! Φωτογραφίες

Την επέτειο για τα τρία χρόνια γάμου της με τον σύζυγό της Γιάννη Κωτσόπουλο γιόρτασε χθες σε γνωστό εστιατόριο η Νανά Καραγιάννη. Η νεαρή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός που πέρασε δύσκολες ώρες με το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας που αντιμετωπίζει, βρήκε ξανά το χαμόγελό της και διασκέδασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Όπως αποκάλυψε μάλιστα, η ίδια στο προφίλ της στο facebook το πάρτυ – έκπληξη που έγινε χθες για την επέτειο του γάμου της οργανώθηκε από τον σύζυγό της και την καλή της φίλη Άννα. Με καλή διάθεση και ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, η Νανά υποδέχτηκε τους φίλους της και γλέντησαν όλοι μαζί με πολύ κέφι και καλό φαγητό.

/

“Ήταν η ωραιότερη επέτειος μας! Μία μοναδική έκπληξη από τον σύζυγο και την κολλητή μου Άννα! Τα θεσπέσια φαγητά & γλυκά της Ελιάς και του chef Στέλιου Κουτρουβέλη, την παρέα των πιο αγαπημένων μου φίλων, τα δώρα του Μιχάλη Γκανά, τα super κοσμήματα της Νίκης Συρίχα, τις αληθινές ευχές, τα ζωηρά χαμόγελα!Σας αγαπώ πολύ!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Νανά.

/

Μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, η Νανά συνεχίζει να δίνει τη δύσκολη μάχη της και φαίνεται πως προσπαθεί και με την βοήθεια του γιατρού της να επανέλθει στο επιθυμητό και υγιές βάρος και να γίνει καλά.
Δες φωτογραφίες από την επέτειο του γάμου της:

/

/

/

/

Read More

And More