Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.03.2012 | 10:46

Ώρες αγωνίας για τον Θύμιο Καρακατσάνη

Ώρες αγωνίας για τον Θύμιο Καρακατσάνη
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Δύσκολες ώρες περνά ο Θύμιος Καρακατσάνης με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για αρκετό καιρό, οι δικοί του άνθρωποι ανησυχούν για την πορεία της υγείας του και προσπαθούν να τον διαφυλάξουν από κάθε παράγοντα που θα επιβαρύνει την κατάστασή του.
 
Σύμφωνα με την “Espresso” το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το σάκχαρό του, έθεσε τους γιατρούς του σε συναγερμό. Οι νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να σταθεροποιήσουν τον οργανισμό του και αφού το κατάφεραν του έδωσαν εξιτήριο. Ωστόσο, ανέφεραν στους δικούς του ανθρώπους ότι πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα και να τον κρατήσουν μακριά από έντονες συγκινήσεις και στενοχώριες.
 
Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι τόσο οι κόρες του Αλεξάνδρα και Κατερίνα, όσο και η σύζυγός του Ρούλα που ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, έχουν απενεργοποιήσει την τηλεόραση που είχε στο δωμάτιό του και δεν του μίλησαν για το θάνατο του καλού του φίλου Βασίλη Τσιβιλίκα, για να μην τον ταράξουν.
 
Η ανησυχία τους είναι μεγάλη καθώς το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας σε συνδυασμό με το βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό του με τον καρκίνο που είχε περάσει, μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10