Στη Μύκονο η οικογένεια Καραμανλή!

Μέτα από πολύ καιρό, ο Κώστας Καραμανλής αποχωρίστηκε τη Ραφήνα και περπάτησε μαζί με την οικογένεια του στα πιο πολυσύχναστα καλοκαιρινά σοκάκια… Στα γνωστά Ματογιάννα της Μυκόνου.

/

Από την προηγούμενη Πέμπτη, ο πρώην πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγο του Νατάσα και τα δύο τους παιδιά , τον Αλέξανδρο και την Αλίκη, βρίσκονται στο ΄΄ Νησί των Ανέμων΄΄ παρέα με το ζεύγος Βαληνάκη. Η Μύκονος αποτελεί τη δεύτερη ιδιαίτερη πατρίδα του Κ. Καραμανλή, καθώς από εκει καταγόταν η μητέρα του.

/

Ο Κώστας Καραμανλής, φορώντας γυαλιά ηλίου, τζιν παντελόνι και σπόρ πουκάμισο, περπάτησε στα σοκάκια της Μυκόνου και συνομίλησε με τους κατοίκους του νησιού. Έδειξε στα παιδιά του ορισμένα μέρη που του θύμισαν τα παιδικά του χρόνια. Η σύζυγος του, με το νέο της look, συνομίλησε με ιδιαίτερη θέρμη στους κατοίκους που έσπευσαν να την χαιρετήσουν. Σύμφωνα με το ρεπορταζ της Real news στην παρέα τους βρισκόταν ο πρώην δήμαρχος της Μυκόνου, Χ. Πανταζόπουλος , η κόρη του οποίου είναι η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου που έμεινε η οικογένεια Καραμανλή.

Η Μύκονος ήταν ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός για τον Κωσταντίνο Καραμανλή! Οι κάτοικοι του νησιού τον τίμησαν δίνοντας το όνομα του σε κεντρικό δρόμο του νησιού, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει και η προτομή του ιδρυτή της Ν.Δ.

Read More

And More