Γ. Καραμίχος: “Έχω κινδυνέψει να χάσω τη ζωή μου 3 φορές για τον έρωτα!”

Ο πρωταγωνιστής της σειράς “Ονειροπαγίδα” μίλησε για τον έρωτα, τις ακρότητες που έχει κάνει και το ενδεχόμενο του γάμου. Ο Γιώργος Καραμίχος “άνοιξε” την καρδιά του και αποκάλυψε πως έχει κινδυνεύσει να χάσει τη ζωή του για τον έρωτα. “Έχω κινδυνέψει να χάσω τη ζωή μου και τα λογικά μου δυο τρεις φορές. Ευτυχώς ο Αϊ- Γιώργης έβαζε το χέρι του και ξυπνούσα αργά ή γρήγορα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο περιοδικό “People”, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως αν και έχει φτάσει στα άκρα και σήμερα προτιμά να απολαμβάνει τον έρωτα αλλά σε ήρεμους ρυθμούς. “Έχω ερωτευτεί τρελά. Τα έχω τινάξει πολλές φορές στον αέρα για τον έρωτα. Έχω ενδώσει άπειρες φορές στο ανεκπλήρωτο. Πλέον όμως είμαι τριάντα επτά ετών. Νομίζω ότι προτιμώ να απολαμβάνω το “διά ταύτα”, χωρίς τα βεγγαλικά και τις φωταψίες. Να αφήνω το “εγώ” να δίνει άλλες μάχες και όχι στα πεδία όπου έτσι κι αλλιώς ο αγώνας κερδίζεται όταν αφήνεσαι κι όχι όταν επιδεικνύεις τα όπλα σου”, σημείωσε.
Για το ενδεχόμενο του γάμου ή της απόκτησης ενός ακόμη παιδιού, ο Γιώργος Καραμίχος ανέφερε το εξής: “Θα ήθελα να έχω πολλά παιδιά. Ο γάμος δεν με έχει απασχολήσει μέχρι τώρα. Έυσι κι αλλιώς είμαι μονογαμικός, δεν χρειάζομαι τη βούλα των θεσμών για να το εφαρμόσω”.
Τέλος, όσον αφορά τα οικονομικά του, ο ίδιος δήλωσε: “Μπορώ να τα βγάλω πέρα με λίγο πάνω από 2.500 ευρώ το μήνα, αφού 1.000 ευρώ είναι μόνο η δόση του δανείου μου!”

Read More

And More