“Μυθιστορηματική” η απαγωγή του Καραμολέγκου – Πληροφορίες πως κάποιοι απαγωγείς ήταν εργαζόμενοί του

Ένα απίστευτο παιχνίδι της μοίρας αποκαλύπτει το NewsIt από την απαγωγή του πασίγνωστου επιχειρηματία, Μανώλη Καραμολέγκου, ο οποίος απήχθη το βράδυ της Τρίτης από την περιοχή του Γέρακα.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο Μανώλης Καραμολέγκος ειδοποίησε την οικογένειά του πως σε λίγο θα αποχωρήσει από την εταιρεία και θα γυρίσει σπίτι, ώστε να φάνε όλοι μαζί.

Ο Μανώλης Καραμολέγκος ακολουθούσε συγκεκριμένο δρομολόγιο αλλά χτες το βράδυ έκανε μία παράκαμψη στην οδό Κλεισθένους προκειμένου να αποφύγει κάποια φανάρια. Αλλά σε εκείνο ακριβώς το σημείο που πήγε να κάνει την παράκαμψη τον περίμεναν οι απαγωγείς.

Οι απαγωγείς – ο αριθμός των οποίων δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί – προσπάθησαν να κατεβάσουν τον επιχειρηματία από το αυτοκίνητό του και εκείνος αντιστάθηκε. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες χτύπησαν τον επιχειρηματία, με αποτέλεσμα στη διάρκεια της πάλης να πέσουν τα γυαλιά του και αφού τον ακινητοποίησαν τον έβαλαν στο πορτ-παγκάζ και εκεί τον είχαν μέχρι το τέλος της περιπέτειάς του.

Το σκηνικό της απαγωγής έβλεπε εκείνη την ώρα ένα ζευγάρι που μένει σε κοντινή κατοικία και ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και άρχισε να ερευνά τις καταγγελίες των κατοίκων για την απαγωγή.

Η ώρα περνούσε και στην οικία του Μανώλη Καραμολέγκου επικρατούσε αναστάτωση όσο ο επιχειρηματίας δεν έφτανε στο σπίτι και στο κινητό δεν απαντούσε. Τότε ο γιος του επιχειρηματία αποφάσισε να πάρει το αυτοκίνητό του γύρω στα μεσάνυχτα και να ακολουθήσει ανάποδα τη διαδρομή που έκανε ο πατέρας του.

Στην οδό Κλεισθένους, οι αστυνομικοί σταματούν τον γιο του επιχειρηματία και εκείνος τους ρωτά τι συμβαίνει! Και τότε του απαντούν οι αστυνομικοί πως ερευνούν τις καταγγελίες για μία απαγωγή και του δείχνουν τα γυαλιά. Έντρομος ο γιος του επιχειρηματία αναγνωρίζει τα γυαλιά του πατέρα του και αμέσως χτυπάει πλέον κόκκινος συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία.

Οι έρευνες συνεχίζονται όλη τη νύχτα υπό άκρα μυστικότητα και σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος επικοινωνεί στις 09:00 το πρωί με τον οικονομικό του διευθυντή και του ζητάει να ετοιμάσει το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ ή κατά άλλες πληροφορίες τριών εκατομμυρίων και του λέει χαρακτηριστικά: θα σου πω τι θα τα κάνουμε.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More