Bρέθηκε στην Κερατέα ο επιχειρηματίας Μ. Καραμολέγκος. Τον είχαν απαγάγει την Τρίτη από τον Γέρακα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του πασίγνωστου επιχειρηματία, Εμμανουήλ Καραμολέγκου, ο οποίος νωρίς το απόγευμα βρέθηκε στην περιοχή της Κερατέας και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.
Αυτή την ώρα ο επιχειρηματίας βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας, ενώ αφού βρέθηκε ο επιχειρηματίας σώος, παραδόθηκε στο ίδιο αστυνομικό τμήμα και ο ένας από τους απαγωγείς, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάνω του και μία χειροβομβίδα.
Η είδηση δεν είχε γίνει αμέσως γνωστή λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης που παραδόθηκε ήταν αλβανός και ζητούσαν από την οικογένεια του επιχειρηματία το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ.
Η είδηση επιβεβαιώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης και από την εταιρεία του επιχειρηματία, καθώς με ανακοίνωσή της η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α.Ε. σε ανακοίνωσή της ανέφερε πως “σε συνέχεια δημοσιευμάτων που εμπλέκουν τον ιδιοκτήτη της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος A.E., κ. Εμμ. Καραμολέγκο, σε υπόθεση απαγωγής, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα.

Διάβασε όλες τις εξελίξεις στο Newsit

Read More

And More