Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Τι λένε για τον ερχομό δεύτερου μωρού; Video

Είναι ερωτευμένοι, είναι ευτυχισμένοι και είναι έτοιμοι… για ένα ακόμη μωρό. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν μεγάλη χημεία εντός και εκτός πλατό και δηλώνουν έτοιμοι για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.
“Πριν δεν ήμουν έτοιμη για ένα δεύτερο παιδί, τώρα είμαι πολύ πιο θετική σε αυτό… Θα θέλαμε να κάνουμε ένα ακόμη παιδάκι”, είχε πει η Κατερίνα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό δεν έχει να κάνει με την εκπομπή και το κλισέ “οι εγκυμοσύνες πουλούν”. Η δική της, άλλωστε, δεν την είχε βοηθήσει στα επαγγελματικά, αφού είχε μείνει εκτός τηλεοπτικών πραγμάτων μετά τη γέννηση του μωρού της. (δες εδώ τη συνέντευξη του ζευγαριού)
Ωστόσο, ένα αδελφάκι για την μικρή Αέλια ακούγεται ως μια πολύ καλή ιδέα στην παρουσιάστρια και τον γνωστό ηθοποιό και αυτό επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι.
Να λοιπόν, τι έγινε στην εκπομπή της Κυριακής…
Η παρέα του “Στα καλά καθούμενα” μιλούσε για σχέσεις και τα λάθη των σύγχρονων ζευγαριών. Και η δημοσιογράφος που παρουσίασε το θέμα είπε στην Κατερίνα: “Άντε και δεύτερο παιδί”. Εκείνη προσπάθησε να μην απαντήσει, αλλά την πρόλαβε ο Κρατερός λέγοντας: “Αυτό έτσι κι αλλιώς”.
Δες το video:

Read More

And More