K. Kαραβάτου – Κρ. Κατσούλης: Ψάχνουν ημερομηνία για τον γάμο τους!

H Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ψάχνουν ημερομηνία για τον γάμο τους. Το ζευγάρι σκέφτεται από πέρσι να παντρευτεί ωστόσο οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, στέκονται συνεχώς εμπόδιο στα σχέδια τους. Ωστόσο, αποφάσισαν φέτος να κάνουν το μεγάλο βήμα, όσο πιεσμένος κι αν είναι ο χρόνος τους.

Ο ηθοποιός γνωρίζει πολλά για τη σχέση του ζευγαριού μιας και παίζει στην ίδια θεατρική παράσταση με τον Κρατερό. ”Κανονικά δεν θα έπρεπε να το λέω, αλλά ψάχνουν ημερομηνία για να παντρευτούν. Είναι πολύ ευτυχισμένοι. Μη νομίζετε ότι είναι και μικρός, έπρεπε να το είχε κάνει ήδη”, φέρεται να δηλώνει για τον φίλο και συμπρωταγωνιστή του.

Το lovestory της Κατερίνας και του Κρατερού!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2006 σε μία εκδήλωση που είχε διοργανώσει ο τηλεοπτικός σταθμός του ALPHA. Τότε δεν είχε ”μυριστεί” κανείς πως συνέβαινε ή θα μπορούσε να συμβεί κάτι μεταξύ τους. Από την ημέρα της γνωριμίας τους και μετά, άρχισαν να βγαίνουν συχνά. Τρία χρόνια μετά το 2009, κυκλοφορεί η φήμη πως είναι μαζί. Τα σχόλια πυροδότησε η είδηση, πως πέρασαν κάποιες μέρες οι δυο τους, σε ένα ξενοδοχείο στο Κρυονέρι, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Κατερίνα δεν ήξερε τότε πώς να το χειριστεί όλο αυτό και έτσι δεν ήθελε να επιβεβαιώσει τίποτα μιας και δεν ήξερε ούτε η ίδια για το πού πήγαινε αυτή η σχέση.

Όταν πια όμως αποφάσισαν να συγκατοικήσουν σε ένα ζεστό σπίτι στη Φιλοθέη, δεν είχαν πλέον λόγο να το κρύψουν. Πλέον εμφανίζονται μαζί σε πολλές επίσημες κοσμικές εκδηλώσεις και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Το μόνο που μένει είναι να φάμε κουφέτα!

Read More

And More