Η Κ. Καραβάτου στην Τατιάνα για το γάμο, τον Κρατερό και τα …extension!

Στο πλατό της εκπομπής ”Αξίζει να το ζεις”, βρέθηκε σήμερα η επιτυχημένη παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, η οποία με έντονη διάθεση για ”Κους – Κους”, μίλησε για τη ζωή της και το γάμο της με τονηθοποιό Κρατερό Κατσούλη

Η ίδια, έχει σπουδάσει γαλλική φιλολογία κι έχει παρακολουθήσει μαθήματα σε δραματική σχολή. Απερίγραπτη η αδυναμία της απέναντι στον πατέρα και την μητέρα της, οι οποίοι ακόμα και σήμερα έχουν την έννοια της και ανησυχούν μήπως πληγωθεί ποτέ από την υπερευαισθησία που τη χαρακτηρίζει.

Αναφερόμενη στους γονείς της, λοιπόν, που είναι πια συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί, τόνισε πόσο πολύ μόχθησαν, για να τη φέρουν στη ζωή και φρόντισαν ώστε να μην της λείψει τίποτα. Ο πατέρας της έχει εκφράσει και την επιθυμία του, να αποκτήσει εγγονάκι μόλις το αποφασίσει και η ίδια. Πάντως, όπως δήλωσε η Κατερίνα, αγαπάνε πολύ τον Κρατερό και γνωρίζουν πως, ο γάμος τους δεν έχει γίνει ακόμα, για λόγους που είναι πέρα από το ίδιο το ζευγάρι.

Στα πρώτα της βήματα, της είχαν ζητήσει να κάνει προσθετική στήθους κι άλλες παρόμοιου τύπου αλλαγές πάνω της, κάτι που η ίδια δεν δέχτηκε ποτέ. Αρκέστηκε μόνο, στο να λούζεται με λεμόνια και χαμομήλι, προκειμένου να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της.

Η Κατερίνα μίλησε στην Τατιάνα για την περίοδο που είχε βάλει extension και πόσο πολύ την βασάνισε αυτό. ”Καταρχήν, δίνουν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα σε όσες κυρίες τα δοκιμάζουν. Εγώ όμως, δεν τα μπορώ γιατί ξύνομαι. Δεν αισθάνομαι άνετα, μου δημιουργούν φαγούρα καιμ πολλά άλλα που δεν μπορώ να τα προσδιορίσω ακριβώς”, είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα.

Την ημέρα, μάλιστα, που πήγε στο κομμωτήριο για να βγάλει τα μαλλιά που είχε βάλει, αγχώθηκε τόσο πολύ, γιατί τα κανονικά μαλλιά είχαν μπλεχτεί με τα άλλα, με αποτέλεσμα να φύγει από την ταραχή της, γεμάτη έρπη.

Read More

And More