Η συγκινητική εξομολόγηση της Κ. Καραβάτου στην Ε.Μενεγάκη, για το μωρό που έχασε πριν μείνει έγκυος!

Για το μωράκι που περιμένει, τη βοήθεια του συντρόφου της Κρατερού Κατσούλη που είναι πάντα στο πλευρό της και το μωράκι που έχασε πριν από καιρό, αφού η εγκυμοσύνη της δεν είχε προχωρήσει επιτυχώς μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η γνωστή παρουσιάστρια που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της μίλησε για πρώτη φορά για το παιδάκι που περιμένει στην Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια εμφανίστηκε πολύ χαρούμενη, αλλά και αγχωμένη για την εγκυμοσύνη, αφού είναι το πρώτο παιδάκι που περιμένει με τον σύντροφό της. “Έβλεπα εφιάλτες, ότι με πυροβολούσαν στον ύπνο μου, τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.
Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε και για την αποβολή που είχε πριν από καιρό, λέγοντας πως μέχρι να γίνει η σύλληψη του μωρού δεν ήταν όλα ρόδινα. “Δεν ήταν η πρώτη φορά που έτυχε να συλλάβω ένα παιδάκι. Η προηγούμενη σύλληψη που είχε γίνει δυστυχώς δεν προχώρησε. Τώρα ήρθε αυτή η εγκυμοσύνη και όλα πάνε καλά”
Σήμερα πάντως, η ίδια είναι πιο ήρεμη και με την βοήθεια του αγαπημένου της που την στήρίζει σε κάθε στιγμή της ζωής της, νιώθει πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη. Εξάλλου, ο Κρατερός ήταν αυτός που τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της που είχε περάσει την ασθένεια Η1Ν1, βρέθηκε κοντά της και την βοήθησε όσο κανένας άλλος. Ιδιάιτερα συγκινημένη, η Κατερίνα δάκρυσε, όταν μιλούσε για τον αγαπημένο της, που την αγαπά και την φροντίζει.

Read More

And More