Καραβάτου – Κατσούλης: Επιστροφή στο σπίτι με την κορούλα τους! Δες φωτογραφίες

Εξιτήριο πήρε χθες από το μαιευτήριο η Κατερίνα Καραβάτου. Η γνωστή παρουσιάστρια έφυγε για το σπίτι της μαζί με την κορούλα της. Στο πλευρό της ήταν από την πρώτη στιγμή ο σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης που ήταν πολύ προστατευτικός και με τις δυο γυναίκες της ζωής του.
Η Κατερίνα γέννησε το μεσημέρι της Τετάρτης ένα πανέμορφο κοριτσάκι με καισαρική τομή. Το ζευγάρι ήταν πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο. Σήμερα οι τρεις τους έφυγαν από το μαιευτήριο και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι τους.

Από νωρίς ο Κρατερός ήταν στο δωμάτιο της αγαπημένης του και περίμενε να μιλήσει με τον γυναικολόγο της και να πάρουν το εξιτήριο, καθώς και οι δυο ανυπομονούσαν να επιστρέψουν στο σπίτι με την μπέμπα τους. Μάλιστα, λίγο πριν φύγουν ο Κρατερός μετέφερε στο αυτοκίνητο, όλα τα δώρα που είχαν φέρει οι φίλοι τους για το μωρό.

Λίγα λεπτά αργότερα βρισκόταν στην είσοδο έχοντας στην αγκαλιά του την κορούλα του και στοπ λευρό του την Κατερίνα που έλαμπε από ευτυχία. Οι δυο τους ευχαρίστησαν πολύ τους γιατρούς και το προσωπικό του μαιευτηρίου και η γνωστή παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη.

Δες φωτογραφίες από την έξοδό τους από το μαιευτήριο:

Τέλος, όπως δήλωσε η γλυκειά παρουσιάστρια στην κάμερα του Star: ”Εγώ θα μιλήσω γι’ αυτό (σ.σ. το ότι ”κόπηκε” το Κους Κους) γιατί φυσικά και με αφορά και έχω ήδη άποψη επί του θέματος, αλλά όχι αυτή τη στιγμή. Θα γίνει σύντομα, αλλά όχι τώρα. Είμαι σε τόσο διαφορετική κατάσταση, φάση, δεν ξέρω πώς να το πω, η ψυχολογία είναι αλλιώς τώρα με τον ερχομό του μωρού. Αυτό τώρα είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο (σ.σ. το μωρό). Νιώθω υπέροχα γι’ αυτό που συμβαίνει εδώ και μέρες και νιώθω ότι όλα τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους 100%, με κάποιο τρόπο… Για το όνομα δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Είμαστε ανάμεσα σε κάποια… Είμαστε στη διαδικασία της ανεύρεσης.”.

Read More

And More