Η Κ. Καραβάτου αποκαλύπτει: Ο “βασιλιάς” της Κρατερός, το μπότοξ και η επιστροφή στον Alpha!

Στο περιοδικό People και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου με την ευκαιρία της επιστροφής της στον Alpha και τη συμμετοχή της στην εκπομπή “Μες την καλή χαρά” μετά από δύο χρόνια μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό. Μάλιστα, τότε, η εκπομπή της, το “Κους Κους” είχε διακοπεί άκομψα λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της Αέλια.

Γιατί επέστρεψε στο ίδιο κανάλι; “Το κανάλι είναι το ίδιο αλλά είναι πλέον διαφορετική η διεύθυνση. Τα προηγούμενα ζητήματα με την άλλη διεύθυνση, τα έχω λύσει εδώ και καιρό. Τώρα ήρθε μια νέα πρόταση από τον κύριο Κοντομηνά, την οποία βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, όπως επίσης και τον τρόπο που μου μίλησε για την εκπομπή…. Αυτοί ήταν και οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισα να επιστρέψω στο κανάλι. Ειλικρινά ένιωσα σαν να ξαναμπαίνω στο σπίτι μου, βλέπω οικεία πρόσωπα γύρω μου και αισθάνομαι σαν να μην έφυγα ποτέ”.

Για την απομάκρυνσή της από το κανάλι πριν 2 χρόνια λέει: “Δεν είχα καμία πρόθεση να αφήσω τη δουλειά μου, γιατί τα παραγωγικά xρόνια είναι λίγα και θα επέστρεφα στην εκπομπή 40 ημέρες μετά τη γέννηση της Αέλιας. (Τελικά) έζησα τη μητρότητα καθ’ ολοκληρίαν. Επίσης όταν αποστασιοποιείσαι από τα πράγματα και τις καταστάσεις τα βάζεις στη σωστή τους διάσταση. Βγαίνοντας εκτός, διαπίστωσα ότι δεν ασχολείται όλος ο κόσμος με την τηλεόραση και τις σχέσεις των τηλεοπτικών αστέρων μεταξύ τους”.

Για τη συμμετοχή της στο “Μες την καλή χαρά”, τα σενάρια συνομωσιολογίας που έχουν ακουστεί για τις σχέσεις των παρουσιαστών δηλώνει: “Δεν τα σκέφτομαι, δεν με απασχολούν και ούτε έχω υπάρξει μάρτυρας κάτι τέτοιου. Πάμε για κάτι άλλο, καινούργιο, για κάτι διαφορετικό”.

Μιλώντας για τη ζωή της με την κόρη της και για το αν είναι υπερπροστατευτική μαμά λέει: “Το να το αγαπάς και να τού το δείχνεις χαρίζει στο παιδί αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Έχουμε στο μυαλό μας με τον Κρατερό να μη γινόμαστε υπερβολικοί. Ευτυχώς κατάλαβα νωρίς ότι πρέπει να σταματήσω να της μιλάω για πράγματα που δεν καταλαβαίνει. Οι μαμάδες παρασύρονται. Εμείς τώρα περνάμε τη φάση που χορεύουμε και μάλιστα χωρίς μουσική… από το μυαλό μας. Μου λέει “όχι τραγουδάκι, μαμά” και έτσι χορεύουμε ό,τι να’ ναι. Ξεκόλλησε από το “Εγώ δεν πάω Μέγαρο” που είχε εντυπωθεί στη μνήμη της όταν ο Κρατερός υποδύθηκε τη Ρίτα Σακελλαρίου στο Your face sounds familiar και έχει κολλήσει με τα χριστουγεννιάτικα “Τρίγωνα Κάλαντα” αλλά σε δικούς της στίχους.”

Για τη σχέση της με τον “Βασιλιά της” όπως τον έχει γραμμένο στο κινήτο της, Κρατερό Κατσούλη εξομολογείται: “Ως ζευγάρι έχουμε ζήσει τις εντάσεις μας, άλλά οριακά δεν έχουμε φτάσει ποτέ. Είμαι χαμηλών τόνων, το ίδιο και ο Κρατερός, και δεν μπορώ τους καβγάδες. Ζήτημα να έχουμε μαλώσει μία φορά. Επίσης, έχω την αίσθηση ότι δεν αντέχουμε να μιλάμε άσχημα ο ένας στον άλλο. Αν ανταλλάξω βαριές κουβέντες με κάποιον άνθρωπο δεν μού είναι εύκολο να τις πάρω πίσω ή να το ξεπεράσω. Γι’ αυτό θέλω να είμαι προσεκτική απέναντί του. Εξάλλου κανείς δεν είναι τέλειος και φυσικά ούτε κι εγώ. Γι’ αυτό δεν κρατάω κακίες”.



Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού
λέει: “Στο μυαλό μου είναι κάπου γραμμένο ότι θα κάνουμε κι άλλο παιδί. Είμαστε μοναχοπαίδια και εγώ και ο Κρατερός και θα θέλαμε η Αέλια να έχει αδελφάκι. Δεν είναι μία σκέψη που την εγκαταλείψαμε. Απλώς θέλαμε να βρούμε τις ισορροπίες μας, να δούμε πώς θα είμαστε με το παιδί. Ο Κρατερός πάντως είναι πιο ανυπόμονος σε σχεση με ένα δεύτερο παιδι”.

Για τα 13 κιλά της εγκυμοσύνης της λέει: “Μού πήρε 2 χρόνια να επανέλθω. Μόλις γέννησα έχασα κάποια κιλά αλλά με το θηλασμό τα ξαναπήρα. Όταν σταμάτησα να θηλάζω το σώμα μου άρχισε να μαζεύει. Προσέχω λίγο τη διατροφή μου, δεν κάνω γυμναστική αλλά τα κατάφερα” ενώ δηλώνει ότι δεν έχει κάνει δραματικές αλλαγές πάνω της: “Δεν μπήκα σε διαδικασία να αλλάξω κάτι επάνω μου, ούτε τα στοιχειώδη δεν έχω κάνει, ούτε καν ένα μποτοξάκι. Κάποτε πρέπει να ξεκινήσω κι εγώ”!

Read More

And More