Τι ρώτησε ο Κris για τα οπίσθια της Kardashian πριν την παντρευτεί;

Λίγες ώρες μετά τον χλιδάτο γάμο του με την σέξι Kim Kardashian, μαθαίνουμε πως ο Kris Humphries, δεν έχει και την καλύτερη άποψη για τα μέλη που αποτελούν την οικογένεια της αγαπημένης του.

Η μικρότερη αδρφή της Kim, η 27χρονη Khloe, επανέφερε στη μνήμη της την πρώτη της συνάντηση με τον 26χρονο μπασκετμπολίστα των ”Nets”. Μάλιστα, αυτές οι αποκαλύψεις καθώς και άλλες πολλές, θα προβληθούν σήμερα στο eonline.com, σε εκπομπή που ανήκει στην οικογένεια Kardashian.

Αρχικά, λοιπόν, ο Kris είχε ρωτήσει την Khloe αν ο γάμος της με το αστέρι των ”Lakers”, Lamar Odom είχε πραγματοποιηθεί επειδή οι δυο τους αγαπιούνταν πραγματικά ή αν είχε γίνει για τηλεοπτικούς λόγους… Αυτό είναι μάλιστα, κάτι που σύμφωνα με την Daily Mail, το είχε εκμυστηρευτεί η 26χρονη στην κολλητή της Κim, την 30χρονη Loren.

Επιπλέον, μια μέρα, καθώς η Kim περίμενε την αδερφή της να κάνει κάτι με το αυτοκίνητό της, έβαλε τον Kris σ’ ανοιχτή ακρόαση και τότε ακούστηκε να λέει: ”Το γεγονός ότι η Kourtney έχει ένα παιδί και τ’ ότι έχει σταματήσει να κάνει πλάκες και να είναι η καρδιά της παρέας, δεν σημαίνει κιόλας ότι έχει ωριμάσει”.

Οι γονείς της Kim, Kris και Bruce Jenner, επίσης, στην αρχή της σχέσης της με τον Kris, είχαν προγραμματίσει να τον γνωρίσουν σε ταξίδι όλης της οικογένειας στα νησιά Bora Bora, όταν ταξίδευαν εκεί με αφορμή την 20η επέτειό τους. Και γι ακόμα μία φορά τα πράγματα δεν κύλησαν ειδυλλιακά, όταν ο Kris έριξε μια περίεργη ματιά προς την Kourtney και τον 28χρονο σύντροφό της Scott Disick, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και καυστικά σχόλια γύρω από τη συμπεριφορά τους.

Το κερασάκι όμως, στην τούρτα, είναι το γεγονός ότι ο Kris, είχε ρωτήσει να μάθει –πριν παντρευτεί την Kim– αν τα οπίσθια της αγαπημένης του είναι αληθινά ή όχι…

Αυτά και άλλα πολλά θα δουν το φως της δημοσιότητας σήμερα στο νέο επεισόδιο του σόου τους!

Τι να πει κανείς; Ακόμα δεν παντρεύτηκαν και τον …εξέθεσαν κανονικά το γαμπρό…

Read More

And More