H μητέρα της Kardashian αποκαλύπτει πως της χορηγούσε αντισυλληπτικά από τα 14 χρόνια της

Η μητέρα των Kardashian έχει ανάψει φωτιές στην Αμερική με τις δηλώσεις της για την… διαπαιδαγώγηση της κόρης της. Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της, χορηγούσε αντισυλληπτικά χάπια στην κόρη της, όταν ακόμη ήταν 14 ετών. Ο λόγος; Μα φυσικά το γεγονός πως η μικρή τότε Kim είχε αρχίσει να έχει σεξουαλικές αναζητήσεις. Και μπορεί κάτι τέτοιο να προκάλεσε αντιδράσεις, η Kris Jener, υποστήριξε την επιλογή της σε νέα εκπομπή που αναμένεται να προβληθεί στην Αμερική τη Δευτέρα.

/

“Κάποια στιγμή στα 14 της χρόνια, η Kim ήρθε και μου είπε ‘Μαμά, αισθάνομαι σεξουαλική’! Τι έκανα για τα παιδιά μου όταν ένιωσα πως είχε έρθει η ώρα για εκείνα να κάνουν αυτό το βήμα; Πήγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα στο γραφείο του γυναικολόγου”, αναφέρει η Kris στην τηλεοπτική εκπομπή.

Η μητέρα 5 κοριτσιών αναφέρει πως “μπορείς να μιλήσεις στα παιδιά σου για ένα τόσο σημαντικό θέμα, όμως αν δεν έχεις σκοπό να τα κλειδώσεις στο σπίτι, θα κάνουν αυτό που αισθάνονται”! Γι’ αυτό και για να είναι σίγουρη όπως λέει για την υγεία των παιδιών της, χορηγούσε αντισυλληπτικά χάπια στις κόρες της από τη στιγμή που καταλάβαινε πως ξεκινούσαν να έχουν σεξουαλικές αναζητήσεις.

/

Η Kris είναι μητέρα 5 κοριτσιών με την Kim και την Courtney Kardashian να είναι οι πιο αναγνωρίσιμες στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή τους σε reality προγράμματα στην Αμερική.

Read More

And More