Tι τραβάει η celebrity! H Kim Kardashian λέει όχι στους υδατάνθρακες, για χάρη της σιλουέτας της

Μπορεί να έχει δηλώσει στο παρελθόν πως λατρεύει τις καμπύλες της… μπορεί ο αγαπημένος της Kanye να της έχει δείξει πως τρελαίνεται για τους ολοστρόγγυλους γοφούς της, όμως η Kim έχει πάθει εμμονή! Με ποιο πράγμα; Μα με το να χάσει τα κιλά που της άφησε η γέννηση της κόρης της τον περασμένο Ιούνιο. Ο πρωταρχικός της στόχος να μπει σε σέξι μπικίνι πριν το τέλος του καλοκαιριού, αφού χάσει 15 κιλά σε ένα μήνα στέφτηκε από παταγώδη αποτυχία!

Εξ’ ου και η άρνησή της να κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Η τηλεριάλιτι περσόνα έκανε την πρώτη εμφάνιση στην τηλεόραση μόλις στις αρχές Αυγούστου και όχι Live, στην εκπομπή της μητέρας της. Οι φήμες μάλιστα αναφέρουν πως οι αδερφές της Kourtney και Chloe δεν σταματούν να την πειράζουν, κάνοντας περιπαικτικά σχόλια για τη ματαιοδοξία της.

Κάπως έτσι η Kim έφτασε στο σήμερα, να εξακολουθεί να προσπαθεί να χάσει τα περιττά κιλά. Τα όπλα της; Έχει υιοθετήσει αυστηρή διατροφή, από την οποία αποκλείονται εντελώς οι αμαρτωλοί υδατάνθρακες – ψωμί, πατάτες κτλ – φροντίζει να απολαμβάνει το αναψυκτικό της Light και συνεχίζει τη γυμναστική. Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως οι αιματηρές προσπάθειες της, έχουν αποφέρει καρπούς και έτσι η Kim έχει ήδη χάσει περισσότερα από 30 κιλά (άλλα μιλούν για 50, κάτι που μάλλον είναι τεράστια υπερβολή)

/
Πριν από μερικές μέρες η Kim εθεάθη να κυκλοφορεί με τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα και φορώντας αυτή την ολόσωμη χακί φόρμα. Έξυπνη στιλιστική επιλογή, αφού αναδεικνύει τα δυνατά της σημεία και ίσως καμουφλάρει έξυπνα τις όποιες ατέλειες. Τι λες; Απέδωσαν καρπούς οι μανιακές της προσπάθειες;

Read More

And More