Η Kim Kardashian στην Ellen! Ο γάμος της το καλοκαίρι, τα προβλήματα υγείας και η κόρη της!

Για τα προβήματα που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη, την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Kanye West, αλλά και την κόρη της North μίλησε η Kim Kardashian, καλεσμένη της Ellen Degenerees. Η τηλεπερσόνα έμοιαζε χαλαρή και ευτυχισμένη με τη ζωή της και μίλησε για τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπώρησαν μέχρι τον τοκετό, τη σχέση του Kanye με τη μικρή τους κόρη αλλά και τα σχέδια τους για γάμο αυτό το καλοκαίρι.

Η Ellen έχει πάντα έναν μοναδικό τρόπο να βγάζει τον καλύτερο εαυτό από κάθε καλεσμένο της και έτσι η συνέντευξη με την Kim έμοιαζε απολαυστική. Στα highlights της βραδιάς το γεγονός πως η μεγαλύτερη των αδερφών Kardashian είχε τουτάρει λίγα λεπτά πριν βγει στον αέρα πως το φόρεμα που υπολόγιζε να φορέσει στην εκπομπή δεν της έκανε και ήταν αναγκασμένη να βρει κάτι άλλο για την εκπομπή.

To look που επέλεξε τελικά η Kim για την εκπομπή, μετά το “ατύχημα” με το πρώτο φόρεμα.

“Έχω πακετάρει τα πάντα για το ταξίδι μου στο Παρίσι και έτσι δεν είχα πάρα πολλές επιλογές” ανέφερε στην Ellen, μετά το παρακάτω tweet με το οποίο ζητούσε τη συμβουλή των ακολούθων της στο twitter για τη νέα της ενδυματολογική επιλογή της τελευταίας στιγμής.

Η συζήτηση προχώρησε και η Ellen αναρωτήθηκε αν ανήκει και η Kim στις γυναίκες εκείνες που θυμούνται την περίοδο της εγκυμοσύνης σαν ευλογία. “Λένε ψέμματα, λένε απλά ψέμματα” ανέφερε χαρακτηριστικά και εξήγησε πως αν και ο τοκετός ήταν σχετικά ανώδυνος, η περίοδος της εγκυμοσύνης την ταλαιπώρησε πολύ, ενώ ήταν αναγκασμένη να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο αφού υπέφερε από προεκλαμψία, κάτι που την ανάγκασε να γεννήσει πρόωρα.

Η Kardashian αναφέρθηκε και στον Kanye, αλλά και το δέσιμό του με την κόρη τους. “Μπορεί να μην είναι ο τύπος που θα αλλάξει πάνες στο παιδί – θα το κάνει μόνο σε μεγάλη ανάγκη – είναι εκπληκτικός μαζί της” εξήγησε στη σύνετευξή της.

Προς το τέλος της συνέντευξης η Kim αποκάλυψε πως ο γάμος τους θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι του 2014, σε άγνωστο μέχρι στιγμής μέρος. “Το μόνο που ξέρουμε είναι πως θέλουμε ο γάμος να γίνει μέσα στο καλοκαίρι” απαντά.

Read More

And More