Κορυφώνεται το καρναβάλι της Πάτρας! Δες φωτογραφίες!

Το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα σκοπεύουν να στείλουν περισσότεροι από 30.000 καρναβαλιστές, που θα ξεχυθούν στους δρόμους της Πάτρας την Κυριακή το μεσημέρι, κατά την διάρκεια της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης.

Τα μέλη των 150 πληρωμάτων του “κρυμμένου θησαυρού” με τις πολύχρωμες στολές τους, τις ευφάνταστες δημιουργίες τους, αλλά και την ζωντάνια τους, αναμένεται να παρασύρουν στους κεφάτους ρυθμούς τους, τόσο τους πατρινούς όσο και τους επισκέπτες.

Η μεγάλη παρέλαση θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής και προπομπός θα είναι η Μπάντα του Δήμου Πατρέων. Θα ακολουθήσουν τα άρματα του καρναβαλικού συνεργείου, με επικεφαλής τον βασιλιά Καρνάβαλο τον οποίο θα συνοδεύει το άρμα της βασίλισσας, με φτερωτά άλογα και βραζιλιάνικη αισθητική.

Θα παρελάσουν τα άρματα: “Μας τρώνε με χρυσά κουτάλια”, “Ψαροφτερουγίσματα”, “Troika Circus”, “Καρναβαλικό Μνημόνιο”, “Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο”, “Της Κακομοίρας”, “Χορευτική Σκηνή-Συρτάκι”, “Φαλακρός Πράκτωρ Θ.Β.-Επιχείρηση Γης Μαδιάμ”, και “Ράδιο Αρβύλα”.

Ακόμη θα παρελάσουν τα άρματα από το καρναβάλι των παιδιών “Μπερδεμένος Τροχονόμος”, “Σταθμός Ανεφοδιασμού-Βενζινάδικο” και “Γρηγόρης και Σταμάτης”. Η παρέλαση θα ολοκληρωθεί με τον καθιερωμένο σοκολατοπόλεμο από τους Σοκολατορίχτες.

Read More

And More