Ν. Καρρά στο “Μίλα” για τη ζήλεια: “Αν ο σύντροφός μου είναι χαλαρός, τότε γίνομαι εγώ πιο κατίνα!”

Για τις ανασφάλειες που μπορεί να έχει στις σχέσεις της, τη ζήλεια και τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διώχνει τον κόσμο από τη χώρα για να βρει δουλειά στο εξωτερικό μίλησε η Νικολέτα Καρρά στο “Μίλα”.
“Η ανασφάλεια η δική μου είναι ίδια σε όλες τις σχέσεις, ερωτικές, φιλικές και προσωπικές. Εγώ είμαι ανασφαλείς μέσα σε μια σχέση, αλλά αν είναι και ο άλλος και το εκδηλώσει πρώτος, τότε είμαι ανασφαλής αλλά δεν το δείχνω. Αν ο άλλος ρωτά συνέχεια και ζηλεύει βρίσκω ευκαιρία να το παίξω ανώτερη. Αν ο άλλος είναι χαλαρός, τότε γίνομαι εγώ πιο κατίνα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.
Για τη ζήλεια και το πως την εκδηλώνει στις σχέσεις της, η Νικολέτα δήλωσε: “Όταν ζηλεύω δεν το δείχνω ευθέως, Το δείχνω με έναν άλλο τρόπο που πρέπει ο άλλος να τον αποκωδικοποιήσει για να δει τι συμβαίνει… Πολύ σπάνια εκδηλώνομαι και ρωτάω τι συμβαίνει. Δεν είμαι η σπαστική ζηλιάρα”.
Για την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες “Είναι πραγματικά πολύ δύσκολα και αβέβαια. Εγώ έχω δουλίτσες αλλά δεν ξέρεις τι θα γίνει αύριο”, είπε και πρόσθεσε: “Φυσικά και θα μπορούσα να μεταναστεύσω για να βρω δουλειά!”.

Read More

And More