Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες που έστειλαν οι celebrities!

Είναι και αυτή μια παράδοση των celebrities και των εστεμμένων του κόσμου. Κάθε χρόνο να στέλνουν ευχετήριες κάρτες τις οποίες κοσμεί μια οικογενειακή φωτογραφία τους μαζί με τις ανάλογες ευχές. Έτσι και φέτος, εστεμμένοι και μη έστειλαν ευχετήριες κάρτες και μεις κάναμε μια… γύρα και τις ανακαλύψαμε και φυσικά σου τις παρουσιάζουμε!

The Kardashians

Ηχηρή απουσία στο… αλλοπρόσαλο σκηνικό αυτής της κάρτας αυτή του Kanye West, συζύγου της Kim γεγονός που πυροδότησε ποικίλλα σχόλια!

Tori Spelling-Dean McDermott
/
Η οικογένεια της Tori Spelling ενώ βρίσκεται σε φάση να χωρίζει και να ξαναμαζεύεται τελικά έφτιαξε μια κάρτα με όλους μαζί που μόνο χαρά δεν φαίνεται να βγάζει!

Miley Cyrus

H Miley ως συνήθως έφτιαξε την πιο προκλητική αλλά και πιο αστεία κάρτα για να στείλει στους φίλους της!

Mena Suvari

Από τις πιο παράξενες κάρτες αυτή της Mena Suvari και του καλού της αλλά και της γάτας τους που… υπερίπταται!

Hugh Hefner
/
Ο αειθαλής Mr Playboy έστειλε μια κάρτα με τις υπογραφές του ίδιου, της νέας του συζύγου και του σκύλου τους!

Ellen de Generes
/
Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της Ellen και της συζύγου της Portia ήταν μια παρωδία του γνωστού βίντεο του Kanye West και της Kim Kardashian!

Βασιλικές κάρτες….!

/
Με μια φωτογραφία από την ενθρόνιση του Φελίπε κόσμησαν την φετινή τους κάρτα η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, ενώ η κάρτα είχε τις υπογραφές του Φελίπε, της Λετίθια και των δύο κορών τους.


Ο Κάρολος και η Καμίλα της Αγγλίας από την άλλη επέλεξαν μια φωτογραφία από τις ιπποδρομίες του Άσκοτ για να κάνουν κάρτα όπου φαίνεται ότι σαφώς διασκεδάζουν!

(Επίσης μπορείς να δεις εδώ την κάρτα του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ).

Οι κάρτες των πολιτικών


Χωρίς φωτογραφία αλλά με το Λευκό Οίκο και τα Πρώτα Σκυλιά σε μικρογραφία αλλά και τις υπογραφές όλων των μελών της οικογένειας Ομπάμα η κάρτα του Προέδρου των ΗΠΑ.


Μακράν η χειρότερη κάρτα όλων αυτή του πρώην πρωθυπουργού της Αγγλίας,Τόνι Μπλερ και της συζύγου του Σέρι. Εντελώς στημένη και άχαρη!

Read More

And More