Ο εμίρης του Κατάρ θέλει να αγοράσει τον Σκορπιό! Τι απαντά η Αθηνά Ωνάση;

O εμίρης του Κατάρ φλερτάρει έντονα τον Σκορπιό… Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ”Espresso”, ο ηγέτης του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι, δεν περιορίζει την αγάπη του για την Ελλάδα μόνο απολαμβάνοντας κρουαζιέρες στο Ιόνιο και κάνοντας ένα μεγάλο τραπεζικό deal.

Δείχνει αποφασισμένος να αποκτήσει ελληνική γη και να επενδύσει σ’ αυτή. Έτσι, επέστρεψε στη χώρα μας, συνεχίζοντας τις διακοπές του και δείχνει πανέτοιμος να αγοράσει κι έναν από τους επίγειους παραδείσους μας…

”Είναι η δεύτερη φορά που ο εμίρης έρχεται φέτος στο νησί μας. Έρχεται σχεδόν κάθε χρόνο, αλλά φέτος είναι η μοναδική φορά που τον βλέπουμε δύο φορές μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αγαπάει ιδιαίτερα το Ιόνιο και κάθε φορά βγαίνει από τη θαλαμηγό του για να μιλήσει με τον κόσμο και να γευματίσει σε απλά μαγαζάκια. Είναι αρκετά προσιτός και δεν διστάζει να συζητάει με τους μαγαζάτορες και τους ψαράδες που συναντάει”, δήλωσε στην εφημερίδα ο δήμαρχος της Κέρκυρας.

Επιπλέον, από χθες το πρωί, η δεύτερή του αυτή επίσκεψη, αποτελεί το μοναδικό θέμα συζήτησης της τοπικής κοινωνίας του νησιού, ενώ οι φήμες για έντονο ενδιαφέρον αγοράς του παράδεισου που είχε ο Αριστοτέλης Ωνάσης, δίνουν και παίρνουν. Φαίνεται πως ο εμίρης έχει βάλει για τα καλά στο μάτι το νησί του Ωνάση και θέλει να το αποκτήσει πάση θυσία.

Τι σκοπεύει όμως, να κάνει η Αθηνά;

Η απάντησή της έρχεται από άτομα που την γνωρίζουν πάρα πολύ καλά και μιλούν συνέχεια μαζί της. ”Είναι κατηγορηματικά αρνητική. Η Αθηνά δεν έχει σκοπό να πουλήσει τον Σκορπιό. Το γνωρίζω πολύ καλά. Δεν ειναι στα άμεσα σχέδιά της κάτι τέτοιο”, δήλωσε η στενή της φίλη και κουμπάρα της, κυρία Κοτρωνάκη.

Ωστόσο, ο ηγέτης αυτός είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει τον δικό του ”Σκορπιό” στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να το βάλει εύκολα κάτω, όσο αρνητική κι αν είναι η Αθηνά.

Read More

And More