Kate Middleton: Με ψηλοτάκουνα και αποκαλυπτικό φόρεμα στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Τώρα που έγινε καλά δεν θα σταματήσει τις επίσημες εξόδους η Kate Middleton. Η Δούκισσα του Cambridge μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης απείχε λίγο από τα πριγκιπικά της καθήκοντα και τώρα έκανε ένα δυναμικό come back.

Τόσες μέρες βλέπαμε μόνο τον πρίγκιπα William σε όλες τις επίσημες εξόδους, αφού την ταλαιπωρούσαν οι πρωινές ναυτίες. Τώρα όμως εκείνη έγινε καλά. Χθες εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τον σύζυγό της και συνάντησαν τον Πρόεδρο της Σιγκαπούρη (δες εδώ φωτογραφίες) και το βράδυ πήγε σε επίσημο gala.

Και εκεί τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό -ακόμη και το παλάτι-. Η 13 εβδομάδων έγκυος (το μωρό της θα γεννηθεί τον Απρίλη) επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ γαλάζιο φόρεμα που άφηνε να φανούν τα καλλίγραμμα πόδια της. Φόρεσε ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα clutch και έφυγε για τη δεξίωση.
Τα φωτογραφικά φλας άστραψαν στο πέρασμά της και παρόλο που όλοι προσπαθούσαν να απαθανατίσουν τη “φουσκωμένη” κοιλιά της, εκείνη φαίνεται να τους απογοήτευσε λίγο, αφού στους 3 μήνες εγκυμοσύνης έχει πάρει ελάχιστα κιλά και δεν έχει αρχίσει να φουσκώνει ακόμη…

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More