Kate Middleton: Άνω κάτω το παλάτι περιμένοντας το δεύτερο πριγκιπικό μωρό!

Στο πόδι βρίσκεται το παλάτι στη Μεγάλη Βρετανία και όλοι περιμένουν πώς και πώς την γέννηση του δεύτερου μωρού του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Η Δούκισσα του Cambridge, όχι μόνο έχει μπει στο μήνα της, αλλά έχει περάσει και τις πιθανές ημερομηνίες τοκετού.
Οι γιατροί της βασιλικής οικογένειας πάντως δεν φαίνονται να αγχώνονται και εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο να κάνουν τεχνητούς πόνους στην Kate για τη γέννηση του δεύτερου μωρού της.

Σύμφωνα με το “Us Weekly”, άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας αποκαλύπτει πως η Kate είναι πολύ καλά, πέρασε το Σαββατοκύριακο στο Kensington Palace, όπου την επισκέφτηκαν οι φίλοι της Guy Pelly και Elizabeth Wilson, αλλά και ο πρίγκιπας Harry. Ενώ, στο πλευρό της είναι η μητέρα της Carole που ανέλαβε τη φροντίδα του μικρού George και ο William, που παρά τα πριγκιπικά καθήκοντα δεν αφήνει για πολύ μόνη την καλή του.

Ωστόσο, δημοσίευμα της “Telegraph” αναφέρει πως ο τοκετός δεν αργεί και οι γιατροί δεν θα περιμένουν την Kate να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό, αν υπερβεί την μια εβδομάδα μετά την ημερομηνία που έχει οριστεί για τη γέννα.
Το σίγουρο, όμως, είναι ότι όλα τα βλέμματα είναι στεμμένα στην Kate και το νέο διάδοχο…

Read More

And More