Γέννησε κορίτσι η Kate Middleton!

Γεννήθηκε το δεύτερο μωρό της Kate Middleton και του πρίγκιπα William και είναι… κοριτσάκι! Και το παλάτι έχει γιορτή…

Η μικρή χαίρει άκρας υγείας, ζυγίζει 3,710 γραμμάρια και γεννήθηκε στις 8.34 το πρωί, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι, μέσω twitter.

Η Kate είναι στην πτέρυγα Lindo Wing του St Mary’s Hospital από τις 6 τα ξημερώματα και τώρα πια πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πώς να μην είναι χαρούμενη, άλλωστε, αφού η κόρη της θα είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον αδελφό της George, τον πατέρα της William και τον Κάρολο. Εκτοπίζοντας τον διάσημο πρίγκιπα Harry στην πέμπτη θέση!

Την ίδια στιγμή έξω από τρο μαιευτήριο επικρατούν πανηγυρισμοί.

Δες εδώ Live εικόνα από το μαιευτήριο:

Η πριγκιποπούλα γεννήθηκε στο ίδιο μαιευτήριο με τον αδελφό της George (Ιούλιος του 2013). Και παρόλο που είναι δύσκολο να γίνει βασίλισσα, σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία, η μικρή δεν θα μπορέσει να παρακαμφθεί στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου, από νεώτερα αδέλφια της (αν το ζευγάρι κάνει κι άλλα παιδιά), ακόμη κι αν αυτά είναι αγόρια.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως, πως ο ερχομός του κοριτσιού ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για το παλάτι, αφού το τελευταίο κορίτσι που γεννήθηκε σε σειρά διαδοχής για το θρόνο ήταν η πριγκίπισσα Άννα, το 1950! Ενώ, την ίδια στιγμή και ο πρίγκιπας William είχε εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του, πως μετά το θάνατο της μητέρας του Diana, ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα κόρη!

Read More

And More