Kate Middleton: Αυτά είναι τα επικρατέστερα ονόματα για το πριγκιπικό μωρό!

Ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι απέκτησαν το πρωί του Σαββάτου η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William και ήδη έχουν πάρει φωτιά τα στοιχήματα για το όνομα της μικρής.
Και επειδή παραδοσιακά η βασιλική οικογένεια επιλέγει ονόματα παλαιότερων βασιλιάδων, τα ονόματα που παίζουν στα στοιχήματα για το κορίτσι είναι:
Alice
Ήταν η τρίτη κόρη της Βασίλισσας Βικτώριας και υπήρξε Δούκισσα του Γκλάουσεστερ, σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Δούκα του Γκλάουσεστερ και θεία της Βασίλισσας Ελισάβετ. Το όνομα σημαίνει «ευγενικής γενιάς».
Charlotte
Η Βασίλισσα Charlotte ήταν σύζυγος του Γεωργίου ΙΙ, και το όνομά της είναι η θηλυκή έκδοση του ονόματος Κάρολος που σημαίνει «ελεύθερος άνθρωπος».
Victoria
Το όνομά αυτό ανήκει στην μακροβιότερη μονάρχη της Βρετανίας, και έχει χαρακτηρίσει και μια ολόκληρη περίοδο της βρετανικής ιστορίας. Σημαίνει «νίκη» και θεωρείται ένα όνομα με μεγάλη απήχηση στους Βρετανούς.
Elizabeth
Το όνομα αυτό το είχαν δύο από τις καλύτερες Βασίλισσες στη βρετανική ιστορία και σημαίνει «ότι ο θεός είναι ο όρκος μου». Αν ο William και η Kate επιλέξουν αυτό το όνομα, θα είναι φόρος τιμής στη Βασίλισσα και ένας τρόπος να συνεχιστεί το όνομά της.
Δεν αποκλείεται βέβαια ο William να επιλέξει και το όνομα της αείμνηστης μητέρας του Diana στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία.
Δες τα τελευταία προγνωστικά για το όνομα της μικρής:
Alice 7/4
Charlotte 3/1
Victoria 5/1
Elizabeth 6/1
Diana 10/1
Alexandra 14/1
Alexandrina 25/1
Anne 25/1
Catherine 25/1
Eleanor 25/1
Florence 25/1
Frances 25/1
Grace 25/1
Katherine 25/1
Margaret 25/1

Read More

And More