Kate Middleton: Μπήκε στον 5ο και έφυγε με τον William για τη Νέα Υόρκη!

Στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της μπήκε η Kate Middleton και οι συνεχόμενες ναυτίες και τα μικροπροβλήματα ανήκουν πια στο παρελθόν… Έτσι η Δούκισσα του Cambridge επέστρεψε στα “βασιλικά” της καθήκοντα και έφυγε με τον William για τη Νέα Υόρκη.

Ο μικρός πρίγκιπας George έμεινε στο παλάτι και το ζευγάρι ξεκίνησε την τριήμερη επίσκεψή του στην Αμερική. Η άφιξή τους έγινε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα και οι δυο τους κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο Carlyle Hotel -που κάποτε έμεινε η Νταϊάνα- και αφού ξεκουράστηκαν πήγαν σε φιλανθρωπικό gala… Φυσικά στο ξενοδοχείο, τους ετοίμασαν τη… βασιλική σουίτα, που κοστίζει περίπου $14,000 (11.300 ευρώ) τη νύχτα!

Τα φωτογραφικά φλας άστραψαν στο πέρασμά τους με την Kate να ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του καλού της και να δείχνει την κοιλιά της που έχει αρχίσει πια να φουσκώνει.

Όσον αφορά στο πρόγραμμά τους; Η Kate και ο William θα κάνουν διάφορες συναντήσεις ενώ αναμένεται να βρεθούν και στο gala στο Metropolitan Museum of Art για την ενίσχυση του Πανεπιστημίου St Andrew, όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά!
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More