Το άλλο πρόσωπο της Kate Middleton! Το συγκινητικό video για την κατάθλιψη

Ποιος είπε ότι η βασιλική οικογένεια ασχολείται μόνο με το πρωτόκολλο, τις βασιλικές υποχρεώσεις και τις λαμπερές εμφανίσεις; Σίγουρα όχι η Kate Middleton. Η Δούκισσα του Cambridge από την πρώτη στιγμή έδειξε πως διαφέρει και πώς δύσκολα θα μπει σε καλούπια…
Από το φιλί στο μπαλκόνι που έδωσε με τον William μετά το γάμο, μέχρι τις οικογενειακές διακοπές με την μαμά και τον μπαμπά της που κάνει κατά διαστήματα, η Kate δείχνει να έχει τη δική της προσωπικότητα.
Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές έχει συμμορφωθεί στους κανόνες του παλατιού και έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, αλλά ίσως και να μην το κάνει μόνο για το τυπικό του πράγματος. Έτσι, αυτήν τη φορά αποφάσισε μαζί με τον William να συμμετέχουν σε μια ξεχωριστή εκστρατεία και να γυρίσουν ένα video με αφορμή την παιδική κατάθλιψη…

Το ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα των παιδιών “αγγίζει” σίγουρα την έγκυο Kate που συμμετείχε στο video με αφορμή την εβδομάδα Παιδικής Ψυχικής Υγείας και τη δραστηριότητα του “Place2Be”
Στο συγκεκριμένο video μάλιστα αναφέρει πως πολλά παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με το bullying, την ενδοοικογενειακή βία και άλλα προβλήματα που επηρεάζουν την ψυχική τους υγεία.

Read More

And More