Kate Moss: Με αποκαλυπτικό ντεκολτέ στη Βραζιλία!

Επιδυκνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της, με μια σειρά από μπικίνι κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Βραζιλία αυτή την εβδομάδα .

Αλλά η Kate Moss και πάλι κατάφερε να αναδείξει ένα μέρος του ντεκολτέ της, ακόμη και ντυμένη καθώς πέρασε τη μέρα της στο Ρίο ντε Τζανέιρο .

Το supermodel εθεάθη να φεύγει από το ξενοδοχείο της στην πόλη Samba σε ένα total -black σύνολο , και ένα printed πουκάμισο με αστέρια και ανοιχτό ντεκολτέ, που έκανε εμφανές το οτι δεν φορούσε σουτιέν τη συγκεκριμένη ημέρα.

Ενώ η 40χρονη star έδειξε ένα μέρος των προσόντων της με το τοπ, φρόντισε το υπόλοιπο σύνολο της να καλύπτει το σώμα της με τη βοήθεια ενός skinny παντελονιού κι ενός μαύρου blazer.

Η Kate oλοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι εξαιρετικά ψηλοτάκουνες μαύρες μπότες με leopard λεπτομέρειες και με μια σειρά από χρυσά κοσμήματα που τόνιζαν το ντεκολτέ της.

Η Moss – που πιστεύεται ότι είναι στη χώρα της Νότιας Αμερικής για το amfAR Ball στο Sao Paulo την επόμενη βδομάδα- έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις με μπικίνι κατά τη διάρκεια του χρόνου της εκεί, συμπεριλαμβανομένου ενός μαύρου και ενός γκρι.

Read More

And More