Με μαντήλα η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Kate μετά τις topless φωτογραφίες- Δικαστικά εναντίον του Closer το παλάτι!

Ειρωνεία της τύχης ή συμβολική προσπάθεια του πριγκιπικού ζεύγους να δείξει τις αγαθές και απονήρευτες προθέσεις του; Η Kate Middleton εμφανίστηκε στο πλευρό του πρίγκιπα William, λίγες ημέρες μετά την διαρροή των topless φωρτογραφιών της από γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό, φορώντας μαντήλα στο κεφάλι σε επίσκεψή της σε Τζαμί της Kuala Lumpur στην Μαλαισία. Την ίδια ώρα το βρετανικό παλάτι ανακοίνωνε πως θα κινηθεί νομικα εναντίον του περιοδικού Closer, για τη δημοσίευση των πικάντικων φωτογραφιών του ζεύγους…

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail ο σκοπός του παλατιού είναι να ανακόψει την περεταίρω διαρροή των φωτογραφίες στο διαδίκτυο, αφού για άλλη μια φορά η βασιλική οικογένεια αποδεικνύει την επιρροή της στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης! Όπως και με τις γαργαλιστικές φωτογραφίες του πρίγκιπα Harry, το παλάτι επιβάλει όρκο σιωπής για το θέμα (ή καλύτερα όρκο μη δημοσίευσης των φωτογραφιών)! Το όλο ζήτημα ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα μετά από την δημοσίευση της παρακάτω φωτογραφίας.

/

Όπως μπορείς να δεις με κόκκινο “Χ” σημειώνεται το σημείο από όπου βγήκαν οι επίμαχες λήψεις, ενώ με το βέλος υποδεικνύεται η απόσταση από το κάστρο όπου βρισκόταν το βασιλικό ζεύγος, όταν αποφάσισε να… πετάξει το μαγιό!

Το ταξίδι στην Kuala Lumpur

Η Κate και ο William βρέθηκαν παρόλα αυτά χθες στην Μαλαισία σε επίσημη επίσκεψη εκεί. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge θέλησαν να επισκεφθούν ένα από τα μεγαλύτερα Τζαμιά της πρωτεύουσας Kyala Lumpur.

/

Έτσι φυσικά εξηγείται και η εμφάνιση τους, με την Kate να φορά μαντήλα και τους δυο τους να βγάζουν τα παπούτσια τους.

/

Μάλιστα, τα βρετανικά έντυπα δεν παρέλειψαν για άλλη μια φορά να κάνουν τον παραλληλισμό με την Πριγκίπισσα Diana, σε μια προσπάθεια να βρουν στο πρόσωπο της Kate την γυναίκα του παλατιού που βρίσκεται πιο… κοντά στο λαό. Η παρακάτω φωτογραφία είναι από επίσκεψη της αδικοχαμένης Diana στην Αίγυπτο, όπου φορούσε μαντήλα στο κεφάλι για τους ίδους θρησκευτικούς λόγους…

/

Τα συμπεράσματα δικά σου…

Read More

And More